Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ...ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ....!!ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ...!!Η ΚΡΙΣΗ ΞΕΣΠΑΣΕ....ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ''ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ'' ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ....!!ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ...!!

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ...ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ....!!ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ...!!Η ΚΡΙΣΗ ΞΕΣΠΑΣΕ....ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ''ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ'' ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ....!!ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ...!!









Η ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ – Η ΚΡΙΣΗ ΞΕΣΠΑΣΕ
 

Με πολύ χαρακτηριστικούς τίτλους τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα πως η αναμενόμενη κρίση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας έχει ξεσπάσει μετά το αδιέξοδο των διήμερων συνομιλιών στην Μόσχα μεταξύ των δυο αντιπροσωπιών για την Συρία και τις έντονες κατηγορίες που εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, κατηγορώντας την ότι είναι υπεύθυνη για την κατάσταση που επικρατεί στον θύλακα του İldib στηρίζοντας τους Τζιχαντιστες.

Παράλληλα και ο πρέσβης της Ρωσίας στην Άγκυρα, Aleksey Yerhov, εξαπέλυσε επίθεση κατά της Τουρκίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η υπομονή της Ρωσίας έχει εξαντληθεί και ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της τουρκικής επιθετικότητας.

Σε απάντηση όλων αυτών ήρθαν οι απειλητικές δηλώσεις του Ερντογάν κατά Ρωσίας και Ιράν, ότι η Τουρκία δεν θα διστάσει να κάνει πραγματική στρατιωτική εισβολή στην Συρία αν συνεχιστούν οι επιθέσεις του συριακού στρατού στον θύλακα του İldib.

Με λίγα λόγια…«μύλος» η υπόθεση!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.