Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΟΚΑΡΕΙ....ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ...ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ....ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


ΣΟΚΑΡΕΙ....ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ...ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ....ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ







Σύμφωνα με τον Phil Schneider, υπάρχει κάτω από τα πόδια μας μια βαθιά υπόγεια στρατιωτική βάση.
Ο Schneider κυκλοφόρησε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή των υπόγειων σηράγγων, χωρίς να χρειάζεται να εκσκαφέρονται, ώστε να μην παρατηρούν οι άνθρωποι.
Για όσους δεν γνωρίζετε, ο Phil Schneider ήταν γεωλόγος που βοήθησε την κυβέρνηση με λεπτομέρειες για τα εμπόδια που θα αντιμετώπιζε όταν προσπαθούσε να οικοδομήσει μια υπόγεια βάση.

Η τεχνολογία είναι τόσο απλή όσο η στροφή του στρώματος στη λάβα, δημιουργώντας μακριές λεπτομέρειες. Όλες αυτές οι πληροφορίες χρονολογούνται πριν από μερικές δεκαετίες. Φανταστείτε λοιπόν πώς έχουν αναπτυχθεί τα πάντα από τότε.
Νομίζω ότι είναι σωστό να πούμε ότι έχουμε έναν ολόκληρο κόσμο κάτω από τα πόδια μας. Τι νομίζετε εσείς;
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας.

Millions Unaware of Whats Happening Right Below Them!
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr





ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.