Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο μόνος ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ στα δύσκολα που έρχονται –Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ[ΒΙΝΤΕΟ]


Ο μόνος ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ στα δύσκολα που έρχονται –Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ[ΒΙΝΤΕΟ]








Πνευματικός Αγώνας – Ο μόνος οδηγός επιβίωσης στα δύσκολα που έρχονται.
Αγαπητοί αδελφοί Χριστιανοί, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, και τα πολύ δύσκολα για την Πατρίδα μας, αλλά και για όλο τον κόσμο, έρχονται σύντομα. Τίποτε δεν γίνεται όμως εάν ο Θεός δεν το επιτρέψει και όσα πάντα επιτρέπει, είναι για τη σωτηρία των ψυχών μας.
Ο Θεός λοιπόν έχει ήδη επιτρέψει στους δαίμονες να καταστρέφουν τη χώρα μας και αυτό δεν το επέτρεψε έτσι για να μας τιμωρήσει, αλλά διότι ΕΜΕΙΣ το θελήσαμε, με τη στάση ζωής που κρατήσαμε, ξεχνώντας το Θεό και γινόμενοι είτε άθεοι, είτε χλιαροί Χριστιανοί, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, τους οποίους ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε να μας κυβερνούν, ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Όταν ξεκινήσουν λοιπόν τα δύσκολα, (η ΟΡΓΗ δηλαδή του Θεού), τότε ΘΑ ΕΛΕΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αυτοί που θα έχουν ξεκινήσει ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
Ξεκίνα λοιπόν σήμερα.!
Σημείωσε ΤΩΡΑ σε ένα χαρτί όλες τις αμαρτίες σου που θυμάσαι και βρες έναν Πνευματικό Πατέρα (έναν Ιερέα Εξομολόγο δηλαδή) για να τις εξομολογηθείς. Στη συνέχεια ζήτα του, ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, να σε κατευθύνει στην Πνευματική Ζωή, που εν συντομία αφορά τα εξής:
Ο Πνευματικός Αγώνας του Ορθόδοξου Χριστιανού σε 10 ενότητες:
1. Ξερίζωμα Παθών
2. Καλλιέργεια Αρετών
3. Εκκλησιασμός
4. Μετάνοια-Εξομολόγηση
5. Θεία Κοινωνία
6. Προσευχή
7. Νηστεία
8. Μελέτη Θείου Λόγου
9. Όλη η ζωή κατά Χριστόν
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.