Ticker

10/recent/ticker-posts

ΞΑΦΝΙΚΑ Κατέρρευσε ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ την ώρα που τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο ο Νότης Σφακιανάκης- Βίντεο-


ΞΑΦΝΙΚΑ Κατέρρευσε ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ την ώρα που τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο ο Νότης Σφακιανάκης- Βίντεο-








Μια έντονη αδιαθεσία ένιωσε χθες την ώρα που τραγουδούσε ο Νότης Σφακιανάκης στο Βοτανικό Live Stage. Ο διάσημος τραγουδιστής ένιωσε ζαλάδα και αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμά του ενώ οι θαμώνες του μαγαζιού ανησύχησαν ότι του συνέβη κάτι κακό!
Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης που ήταν στο νυχτερινό κέντρο, κατέγραψε με το κινητό του, τη στιγμή που οι υπάλληλοι του κέντρου σπεύδουν να απομακρύνουν από το stage τον τραγουδιστή. Αμέσως έσπευσε στο καμαρίνι ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά επειδή η αδιαθεσία του Νότη ήταν έντονη δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο πρόγραμμα και πλέον βρίσκεται σπίτι του για ανάρρωση και ξεκούραση.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.