Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ....!!Η «Πύλη των Φιδιών» άνοιξε και το μυστικό της ήρθε στο φως...υπάρχει και έναν κρυφός θάλαμος που μέχρι πρότινος δεν άνοιγε με κανέναν τρόπο.Τώρα ειδικοί κατάφεραν και ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΥΔΟΙ....ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ αιώνες κρυβόταν στο εσωτερικό του…!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ....!!Η «Πύλη των Φιδιών» άνοιξε και το μυστικό της ήρθε στο φως...υπάρχει και έναν κρυφός θάλαμος που μέχρι πρότινος δεν άνοιγε με κανέναν τρόπο.Τώρα ειδικοί κατάφεραν και ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΥΔΟΙ....ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ αιώνες κρυβόταν στο εσωτερικό του…!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ








Η «Πύλη των Φιδιών» άνοιξε και το μυστικό της ήρθε στο φως
Ένας μυστηριώδης ναός κρύβει μυθικά πλούτη στα υπόγειά του. Όμως, υπάρχει και έναν κρυφός θάλαμος που, μέχρι πρότινος, δεν άνοιγε με κανέναν τρόπο. Τώρα, ειδικοί κατάφεραν και έφεραν στο φως το μυστικό που, τόσους αιώνες κρυβόταν στο εσωτερικό του…
Ο Ναός Sree Padmanabhaswamy βρίσκεται στο Thiruvananthapuram της Kerala στην Ινδία. Μέσα του κρύβει αμύθητα πλούτη. Μάλιστα, σύμφωνα με το forbes.com το 2015, έχει βρεθεί να κρύβεται θησαυρός αξίας ενός τρισεκατομμυρίων δολαρίων ! ! !
Όπως αντιλαμβάνεστε, η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία καθώς ο συγκεκριμένος ναός αποτελεί ουσιαστικά ένα τεράστιο θησαυροφυλάκιο!
Αλλά το πιο εντυπωσιακό και μυστηριώδες χαρακτηριστικό του ναού είναι ένας κρυμμένος θάλαμος που η πόρτα του φυλάσσεται από δύο τεράστιες κόμπρες. Οι θρύλοι λένε ότι όποιος τολμήσει να ανοίξει την πόρτα θα συναντήσει καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η μυστηριώδης πόρτα αναφέρεται ως Θάλαμος Β.
Η μυστηριώδης αυτή είσοδος, φαίνεται να είναι σφραγισμένη με μια βαριά στερεή και συμπαγή πόρτα από χυτοσίδηρο χωρίς μανδάλωμα. Η μόνη γνωστή μέθοδος του ανοίγματός της προς το εσωτερικό του θαλάμου είναι καταγεγραμμένη στο ινδικό θρησκευτικό δόγμα. Ανοίγει με την χρήση ενός ψαλμού γνωστού ως μάντρα Garuda, παρόμοιο με τη λεκτική φωνή που χρησιμοποιείται συχνά στο Χόλιγουντ: «σουσάμι άνοιξε». Όμως, κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας ούτε οι ιερείς γνωρίζουν την μάντρα, όπως ισχυρίζονται.

Η ΠΥΛΗ που ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ οι ΘΕΟΙ και ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ απο ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ
Ο αρχαίος ναός Sree Padmanabhaswamy με την μυστηριώδη πύλη του Θαλάμου-Β.
Ωστόσο, υπό το βάρος των διαμαρτυριών της Βασιλικής Οικογένειας και των ιερέων, η είσοδος άνοιξε με την χρήση ισχυρής βίαιης δύναμης. Αυτό που αντίκρισαν, δεν ήταν εκείνο που περίμεναν, δηλαδή κάποιος ακόμα θησαυρός αξίας εκατομμυρίων. Ήταν κάτι διαφορετικό και απρόσμενο. Αμέσως απαιτήθηκε η απομάκρυνση όλων των επισκεπτών, στρατιωτών και κυβερνητικών αξιωματούχων.
Σύμφωνα με τον αυστριακό δημοσιογράφο Reinhardt Smueller, στο εσωτερικό του θησαυρού βρέθηκε μια σκούρα γκρι, πολύ ομαλή στην αφή μακρουλή κάψουλα, χωρίς κάποιο διακριτικό άνοιγμα. Υπήρχαν επίσης επτά ανθρώπινες μούμιες οι οποίες δεν έδειξαν ενδείξεις βίαιου θανάτου. Ήταν ντυμένες με ένα παχύ υλικό με συνοχή από μετάξι. Γενικά, δεν υπήρχαν σημάδια αποσύνθεσης. Μέχρι εδώ, δεν φαίνεται κάτι περίεργο, ασχέτως αν όλοι περίμεναν να βρουν χρυσό, πολύτιμους λίθους και άλλους σχετικούς θησαυρούς.
Εκείνο που ανησύχησε ιδιαίτερα τις αρχές ήταν πως η κάψουλα εξέπεμπε ένα βουητό πολύ χαμηλής συχνότητας που κανείς δεν μπορούσε να ακούσει
Περαιτέρω προσπάθειες να δει κανείς μέσα στην κάψουλα ήταν αδύνατες. Οι ελπίδες όλων στράφηκαν σε μια κάμερα οπτικών ινών η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δουν το άγνωστο περιεχόμενο. Η προσπάθεια απέτυχε, καθώς το τρυπάνι που χρησιμοποιήθηκε για να ανοίξει μία μικρή τρύπα ώστε να χωρέσει η κάμερα, δεν τα κατάφερε. Ύστερα από πολλές προσπάθειες, η επιφάνεια της κάψουλας αποδείχτηκε να είναι αδιαπέραστη.
Κάτι ακόμα που ανησύχησε τους ειδικούς ήταν πως η ίδια η κάψουλα δεν είχε μαγνητικές ιδιότητες, αλλά ήταν ζεστή στην αφή.

Η ΠΥΛΗ που ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ οι ΘΕΟΙ και ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ απο ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ
Η μυστηριώδης πόρτα του Θαλάμου-Β, που προστατεύεται από δύο τεράστιες κόμπρες, του αρχαίου ναού Sree Padmanabhaswamy
«Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται αυτό», λέει ο Smueller, «αυτός η χώρος δεν είχε θησαυρούς αλλά και στους τοίχους δεν υπήρχαν σημάδια, σχέδια ή γραφή. Η κάψουλα είναι πολύ μεγάλη περίπου 30 μέτρα μήκος και πλάτος από 10 έως 8 μέτρα». Ο Smueller δήλωσε ότι οι μούμιες των επτά ατόμων είχαν ξανθά μαλλιά και πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. «Ήταν περίεργο», ισχυρίστηκε ο Smueller. «Σε όλα τα χρόνια μου που έχω καλύψει ιστορικά ευρήματα, δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο». Ο Smueller πρόσθεσε ότι τα απομεινάρια διατηρούνται τέλεια.
Οι αρχές δεν μπορούν να κατανοήσουν ούτε να υποθέσουν τι είναι το άγνωστο αντικείμενο, η κάψουλα, που βρίσκεται μέσα στον συγκεκριμένο θάλαμο, αλλά ο Smueller έσπευσε να επισημάνει ότι η αρχαία ινδουιστική τέχνη που χρονολογείται από τον 4ο αιώνα π.Χ. απεικονίζει ένα παρόμοιο αντικείμενο στις οροφές των ναών. «Το αντικείμενο είναι τόσο περίεργο που φαίνεται ότι απλά δεν προέρχεται από κάτι που έφτιαξε ο άνθρωπος, ειδικά από οποιαδήποτε αρχαία κοινωνία», κατέληξε ο Smueller.
 Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ancient UFO Discovered Under Temple in India
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Κορεατικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.