Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΡΗΤΗ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ.....ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ....ΧΘΕΣ...ΚΡΙΜΑ.....ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ....ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΜΑ...!!ΚΑΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΠΡΟΣΟΧΗ...!![ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]

ΚΡΗΤΗ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ.....ΤΟ  ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ....ΧΘΕΣ...ΚΡΙΜΑ.....ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ....ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΜΑ...!!ΚΑΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΠΡΟΣΟΧΗ...!![ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]







Ένα δελφίνι που είχε υποστεί επίθεση από μεγαλύτερο σαρκοβόρο ψάρι (βάσει του μήκους της δαγκωματιάς που φέρει πίσω από το κεφάλι του, προφανώς δέχθηκε την επίθεση μεγάλου καρχαρία) ξέβρασε η θάλασσα στην ακτή παράλληλα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, σε παραλία ανάμεσα στη Γεωργιούπολη και το Ρέθυμνο.
Σε όλο του το σώμα φέρει μεγάλες δαγκωματιές.
Στην περιοχή έχουν κάνει την εμφάνισή τους λευκοί καρχαρίες και έχουν μάλιστα αλιευθεί μικροί καρχαρίες του ενός μέτρου.
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε την βιαιότητα της επίθεσης και το μέγεθος των σαγονιών που απέσπασαν το τμήμα του σώματός του πίσω από το κεφάλι του:
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.