Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΛΟΣ:ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ δύο αδέρφια ΠΟΥ είχαν φτιάξει Εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας Με κάμερα στην είσοδο και ένα οπλοστάσιο στο εσωτερικό του σπιτιού τους...οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.[ΦΩΤΟ]


ΒΟΛΟΣ:ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ δύο αδέρφια ΠΟΥ είχαν φτιάξει Εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας Με κάμερα στην είσοδο και ένα οπλοστάσιο στο εσωτερικό του σπιτιού τους...οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.[ΦΩΤΟ]







Με κάμερα στην είσοδο και ένα οπλοστάσιο στο εσωτερικό του σπιτιού τους, είχαν θωρακίσει δύο αδέρφια το εργαστήριο παραγωγής κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας που είχαν στήσει.
Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που αποτελούνταν από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης, αλλά και ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 355 γραμμαρίων που προερχόταν από προηγούμενη καλλιέργεια, καθώς και μικροποσότητα μίγματος κάνναβης και καπνού και μια ζυγαριά.
Στην κατοικία των δραστών βρέθηκε παράνομος οπλισμός και συγκεκριμένα ένα λειτουργικό πολεμικό υποπολυβόλο με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, ένας γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια, 461 πολεμικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά, η προέλευση των οποίων ερευνάται.
Τέλος, κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 12.025 ευρώ και 1.000 δολαρίων ως προερχόμενα από την διακίνηση της κάνναβης και το σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου με την κάμερα που υπήρχε στην είσοδο της κατοικίας, καθώς και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων. 


Τα αδέλφια συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.