Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ.ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.


ΠΕΡΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ.ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

Πολλοί μέχρι σήμερα έχουν δώσει ημερομηνίες, που διαψεύστηκαν,για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ή το τέλος του κόσμου.Πριν δώσω τις κωδικοποιημένες ημερομηνίες των Ορθόδοξων Αγίων και της Αγίας Γραφής,ας θυμήσω ενδεικτικά κάποιες  ημερομηνίες που διαψεύστηκαν.Θα ξεκινήσω από την Προφητεία του αγύρτη Νοστράδαμου ,ο οποίος ήταν πολύ στην «μόδα»την δεκαετία του 1990,αλλά επειδή δεν έγραψε με χριστιανικό τρόπο τα τετραστιχά του,διαψεύστηκαν.Η πιο γνωστή προφητεία του που έδινε ημερομηνία ήταν στον αιώνα 10 τετράστιχο 72.<<L’an mil cens nonante seuf sept nois.Du ciel viendra un grand Roy d’effrayeur.Resusciter le grand Roy d’Angolmois.Avant apres Mars reguer par bouheur>>
ΕΛΛΗΝΙΚΑ:<<Το έτος 1999 και τον έβδομο μήνα,ο μεγάλος άρχοντας του τρόμου θα εμφανιστεί από τον ουρανό.Θα επαναφέρει στη ζωή το μεγάλο βασιλιά των Μογγόλων.Πριν απ’αυτό και μετά απ’αυτό ο θεός του πολέμου θα βασιλεύει ευτυχισμένος>>
Λόγω του πολέμου τότε στην Σερβία όλοι περίμεναν,αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα και ο Νοστράμαδος ξεχάστηκε.
Λίγο καιρό αργότερα εμφανίζεται στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της Νατάσσας Ράγιου,ο οδοντογιατρός Προεστός,ο οποίος βάση της έρευνας του έχει ανακαλύψει ότι την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε το 2001!Ο καιρός πέρασε χωρίς να γίνει τίποτα,συνέχεισε την έρευνα του και πρόσφατα στο βιβλίο του ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ έδινε ως χρονιά για να πάρουμε την Πόλη το 2011,πάλι χωρίς αποτέλεσμα,παρόλα αυτά η έρευνα που παρουσίασε ήταν αξιόλογη.
Την ίδια εποχή εμφανίζεται ένα νεοανερχόμενο αστέρι στο χώρο των εκδόσεων.Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος,που παρουσιάζει κι αυτός την έρευνα του, σε βιβλία όπως το ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ και παρότι γράφει περί Κωνσταντινουπόλεως,διαστρέφει πλήρως το Χριστιανικό Ορθόδοξο Δόγμα,γράφοντας ότι δεν είμαστε κατ’εικόνα και ομοίωση της Αγίας Τριάδος αλλά των Ελοχίμ!
Αλλη χαρακτηριστική γκάφα είναι η Λίλιθ, η οποία ζούσε με τον Αδάμ πριν από την Εύα!Το μόνο καλό ή κακό για πολλούς είναι ότι ισχυρίζεται ότι την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε στις 5-5-2024!
Αλλά και πρόσφατα η προφητεία των Μάγιας που έγραφε για τις 21-12-2012 [και πολλοί ανέφεραν ότι τότε θα ήταν το τέλος του κόσμου ή έστω το τέλος μιας εποχής όπως της δικής μας ]διαψεύστηκε.Θα αναφερθώ και σε μερικές ημερομηνίες που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ,όπως το χαρακτηριστικό ότι όταν μπήκε ο Μωάμεθ στην Κωνσταντινούπολη στις 29-5-1453, είδε στον ουρανό ότι θα την κρατήσει 555 χρόνια[1453+555=2008].Εκείνη την εποχή είχε κυκλοφορήσει η φήμη για τον  Γράψα που ήταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ και μετά την αποχώρηση του, πολλοί απογοητεύτηκαν.Πριν λίγους μήνες μέσω του Militaire ο Γράψας διέψευσε όσα γράφονται για το πρόσωπό του, σχετικά με τις προφητείες,στο διαδίκτυο.Παρόλα αυτά ο πόθος για την Κωνσταντινούπολη  παραμένει αλλά ευτυχώς οι..ημερομηνίες δεν σταμάτησαν στο παρελθόν.
Οι επόμενες ημερομηνίες που μπορεί να διαψευστούν ή να επαληθευτούν είναι το 2018 ή το 2019 κατά τον Αγαθάγγελο,το 2020 που γράφεται ότι είπε ο Γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ,ότι η Κωνσταντινούπολη θα είναι πρωτεύουσα της Ελλάδος,αλλά δεν είναι γραμμένο σε κανένα από τα βιβλία του, που κυκλοφορούν.
Αλλη πληροφορία από τον Πατέρα Καλα’ί’δη,αναφέρει ότι την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε όταν πέσει Πάσχα 5 Μα’ί’ου.Αυτό συνέπεσε μετά την κοίμησή του(2009),τα έτη 2002,2013 και στη συνέχεια το 2024 και το 2099.
Επίσης λίγα 24ωρα μετά την κοίμηση του εμφανίζεται ο μακαριστός γέροντας σε αγιασμένη ψυχούλα και της μεταφέρει ότι η τουρκική επιθετικότητα θα ενταθεί κοντά στα ΣΑΡΑΝΤΑ του.
(  όπως μας επισήμαναν κατά ΘΕΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ συμπίπτουν τα ΣΑΡΑΝΤΑ του Γέροντα  κοντά στην εορτή του Μεγάλου Αντωνίου       που ο γέροντας Εφραίμ τιμούσε ιδιαιτέρως και έγινε ο κτήτωρ της Ιεράς Μονής του στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Επίσης μας επισημάνθηκε από πνευματικούς αδελφούς, ότι ακριβώς μετά τα ΣΑΡΑΝΤΑ της μνήμης του γέροντα Εφραίμ έρχεται  και  η ιστορική μνήμη της νύκτας των Ιμίων, όπου θρηνήσαμε τα τρία παλληκάρια μας και οι τούρκοι γκρίζαραν περιοχές στο ΑΙΓΑΙΟ. Έχουν τότε μεγάλο λόγο οι τούρκοι να επικυρώσουν και να πραγματοποιήσουν τις σκοτεινές προθέσεις τους) 
Πράγματι είχαμε το επεισόδιο με την είσοδο το Ορούτς Ρέις στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα και την παρακολούθησή του από τη Φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς,αλλά δεν πραγματοποιήθηκε καμμία σκοτεινή πρόθεση των Τούρκων,ούτε υπήρξε συνέχεια στο θέμα.
 ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥ πνευματικού παιδιού του Γέροντα.
Τι του είπε ο Γέροντας Εφραίμ για την Κοίμηση του
–         « παιδί  μου  δεν θα προλάβω   την ΠΟΛΗ»
–         « γιατί παιδί μου  θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ»
Να υπενθυμίσουμε ότι οι Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο έχουν ξεκινήσει από την εποχή των Ατίλλα 1 και 2 στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974 και καλά κρατούν σε καθημερινή βάση επί 46 συναπτά έτη.Από τότε περίμεναν να πάρουμε την Πόλη,αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνουν πρώτα κάποια γεγγονότα,όπως η Πολιτειακή ανωμαλία,να διαλυθούν όλα τα σημερινά κόμματα και να αναλάβει ο στρατός τη διακυβέρνηση της χώρας λόγω ταραχών και γεγγονότων με τους μετανάστες.Να συμβεί ένας μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα.Να έχουμε βγει από την ΕΕ και το Ευρώ.Να υπάρχει γενική πείνα.Και όλα αυτά θέλουν το χρόνο τους για να γίνουν.Οπότε να προσέχουμε τι μας λένε τα ταγκαλάκια.
Στο παραπάνω θέμα να υπενθυμίσουμε τι έλεγε ο Άγιος Πα’ί’σιος: 

Γέροντα, όταν οι άνθρωποι μας διηγούνται οράματα ή λένε ότι είδαν έναν Άγιο κ.λπ., τι να λέμε;

 -Καλύτερα να τους λέτε να είναι επιφυλακτικοί.
Αυτό είναι πιο σίγουρο, γιατί δεν μπορούν όλοι να διακρίνουν αν ένα όραμα είναι από τον Θεό ή από τον διάβολο.
Αλλά και από τον Θεό να είναι ένα όραμα, πρέπει να…
μην το δέχεται εξαρχής ο άνθρωπος.

 
Ο Θεός ίσα-ίσα συγκινείται, κατά κάποιον τρόπο, όταν βλέπει το πλάσμα Του να μην το δέχεται, γιατί αυτό δείχνει ότι έχει ταπείνωση.
Αν πράγματι ήταν Άγιος αυτός που παρουσιάσθηκε, ο Θεός ξέρει μετά με άλλον τρόπο να πληροφορεί την ψυχή και να την οδηγήσει σ’ αυτό που θέλει.
Χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να έρθει το ταγκαλάκι, να πατήσει το κουμπί και να αρχίσει η τηλεόραση …;

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Featured

loading...