Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΘΗΝΑ....ΦΙΛΟΘΕΗ....ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..''ΕΦΥΓΕ'' ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΑ...Η 36χρονη σολίστ Παναγιώτα Μαζαράκη, που ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου...ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕ...ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ...!!

ΑΘΗΝΑ....ΦΙΛΟΘΕΗ....ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..''ΕΦΥΓΕ'' ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΑ...Η 36χρονη σολίστ Παναγιώτα Μαζαράκη, που ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ  από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου...ΠΟΥ  ΛΑΤΡΕΥΕ...ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ...!!








Στυγερή δολοφονία της 36χρονης σολίστ Παναγιώτας Μαζαράκη, που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, ζωντάνεψαν ξανά στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, όπου ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Ο καθηγητής μουσικής Γιάννης Κατσιλάμπρος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε το πτώμα της συζύγου του σε πάρκο δίπλα στο σπίτι τους, στη Φιλοθέη, τον Σεπτέμβριο του 2008 -στερώντας διά παντός από τα δύο του παιδιά τη μητέρα τους- κάθισε και πάλι στο εδώλιο αντιμέτωπος με το βαρύτατο κατηγορητήριο.

Οι πρώτοι μάρτυρες (συγγενικά πρόσωπα της αδικοχαμένης Παναγιώτας) κατέθεσαν στο δικαστήριο για τις τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού, για την απόφαση της Παναγιώτας να τον εγκαταλείψει και περιέγραψαν πώς ο δράστης μετά την τέλεση του εγκλήματος επιχειρούσε να τους παραπλανήσει, προσποιούμενος τον εγκαταλειμμένο σύζυγο.


Πρωτόδικα ο 44χρονος σήμερα μουσικός είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, καθώς η έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας τον έκρινε ομόφωνα ένοχο χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά. Οι δικαστές, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, απέρριψαν όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και έκριναν ότι «σκότωσε τη σύζυγό του από πρόθεση, ενώ βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τόσο κατά τη λήψη της απόφασης για τη δολοφονία της όσο και κατά την εκτέλεσή της». Ο ίδιος κατά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου παρέμεινε αμίλητος και αποδέχθηκε σχεδόν ανέκφραστος την κρίση των δικαστών.

Στην απολογία του ο δράστης τόσο προανακριτικά όσο και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο υποστήριξε πως έπειτα από έναν ακόμη καβγά τους, χτύπησε με ένα σίδερο την Παναγιώτα Μαζαράκη στο κεφάλι και στη συνέχεια, αφού το θύμα σωριάστηκε στο πάτωμα, με μοναδική ψυχραιμία τής έβγαλε τα ματωμένα ρούχα, έπλυνε το άψυχο σώμα της στην μπανιέρα και την τύλιξε με δύο σακούλες και ένα σεντόνι. Επειτα δοκίμασε -ανεπιτυχώς- να τη θάψει αρχικά στο φρεάτιο του ασανσέρ και μετά κάτω από το σπίτι του σκύλου. Καθώς οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό, ο 38χρονος καθηγητής μουσικής έβαλε το πτώμα της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Παιανία. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε, πήρε ξανά τη σορό και την μετέφερε δίπλα στο σπίτι τους, στο πάρκο Πικιώνη, όπου την έθαψε.

Μάλιστα σκέπασε τον αυτοσχέδιο «τάφο» με τσιμέντο, θέλοντας να κρατήσει για πάντα επτασφράγιστο το μακάβριο μυστικό του. Οκτώ μέρες μετά τη δολοφονία και ενώ προσποιείται στους συγγενείς τον εγκαταλειμμένο σύζυγο, προσλαμβάνοντας μέχρι και ντετέκτιβ για την ανεύρεση της εξαφανισμένης γυναίκας του, ο δράστης «λυγίζει» και ομολογεί.

Πηγή: Espressonews


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.