''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ''!«ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ»!ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΑΜΕΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ την υπ’ αριθμόν Πρωτ. Φ16/11644/Δ2/28-1-2020 την οποία είχε υπογράψει η γενική γραμματέας του υπουργείου Αναστασία Γκίκα χωρίς να ΤΗΝ ενημερώσει


''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ''!«ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ»!ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΑΜΕΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ την υπ’ αριθμόν Πρωτ. Φ16/11644/Δ2/28-1-2020 την οποία είχε υπογράψει η γενική γραμματέας του υπουργείου Αναστασία Γκίκα χωρίς να ΤΗΝ ενημερώσει


Μια εγκύκλιο που αφορούσε ημερίδα που διοργανώνει η «Χριστιανική Αγωγή», την οποία είχε υπογράψει η γενική γραμματέας του υπουργείου, Αναστασία Γκίκα,  προφανώς χωρίς να ενημερώσει την Lady Bilderberg της κυβέρνησης των… «εθνικοφρόνων», ανακάλεσε άμεσα η Κεραμέως.
Πρόκειται για την υπ’ αριθμόν Πρωτ. Φ16/11644/Δ2/28-1-2020 εγκύκλιο, με θέμα «Ενημέρωση σχετικά με την ημερίδα “Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση” της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ”» για εκπαιδευτικούς ΠΕ και ΔΕ και για μαθητές Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής.
H εγκύκλιος που ανακαλείται έχει ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” διοργανώνει την ημερίδα “Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ., στο Ξενοδοχείο Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, METRO, Σταθμός «Ευαγγελισμός»).Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” προσκαλεί τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής να συμμετάσχουν στην ημερίδα με ηλεκτρονικές απαντήσεις στο θέμα: «ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ». Οι προτάσεις τους πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pvasilios7@yahoo.com (Υπεύθυνος επικοινωνίας: π. Βασίλειος Κοκολάκης) έως 30 Ιανουαρίου 2020. Οι καλύτερες θα διαβαστούν στην ημερίδα από εκπροσώπους των 15μελών, εφόσον το επιθυμούν. Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς σας, καθώς και των μαθητών/τριών των 15μελών Μαθητικών Συμβουλίων Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής. Τέλος, σημειώνεται ότι η μετακίνηση και η συμμετοχή των σχολικών μονάδων στην εν λόγω ημερίδα θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο».
Κι όπως γράφουν τα παπαγαλάκια της… «εθνικοφρόνου» κυβερνήσεως της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ «Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά πληροφορίες, η Χριστιανική Αγωγή έχει ταχθεί κατά των αμβλώσεων». Έγκλημα, έγκλημα καθοσιώσεως κατά της πολιτικής ορθότητος! 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.