Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο διεθνούς φήμης Καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός, που έχει χειρουργήσει 15000 παιδιά, χωρίς πληρωμή, διευθυντής της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής στο ΙΑΣΩ Παίδων


ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο διεθνούς φήμης Καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός, που έχει χειρουργήσει 15000 παιδιά, χωρίς πληρωμή, διευθυντής της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής στο ΙΑΣΩ Παίδων










Ο διεθνούς φήμης Καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός, Διευθυντής της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Παίδων
Τη νέα συνεργασία του εγκαινίασε το ΙΑΣΩ Παίδων με το διάσημο Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό. Ο κύριος Καλαγκός, με τη συνδρομή ομάδας εξειδικευμένων ιατρών συνεργατών του, ενισχύει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την αντιμετώπιση των συγγενών και επίκτητων καρδιοπαθειών.
Το όνομα του Καθηγητή, κυρίου Καλαγκού συνδέεται με την ανιδιοτελή προσφορά του στην παιδοκαρδιοχειρουργική παγκοσμίως και τη δημιουργία του ανθρωπιστικού φορέα Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους, το οποίο αναλαμβάνει την κάλυψη του κόστους των επεμβάσεων σε άπορα και ανασφάλιστα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος ΙΑΣΩ, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Δίπλα σας», στηρίζει το φιλανθρωπικό αυτό έργο, παρέχοντας τις ευνοϊκότερες συνθήκες για την υλοποίηση του.
Η Παιδοκαρδιοχειρουργική και η Παιδοκαρδιολογική Κλινική του ΙΑΣΩ Παίδωνδιαθέτουν άριστη τεχνολογική υποδομή και οργάνωση καθώς και εξειδικευμένοιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Επίσης, η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα χειρουργείου για την πραγματοποίηση όλου του φάσματος τωνπαιδοκαρδιοχειρουργικών επεμβάσεων. Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδωνδιαθέτει όλο τον απαιτούμενο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για να παρέχει εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη πλήρη υποστήριξη των ασθενών όλων των τμημάτων. Στόχος είναι το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία του παιδιού, με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και τα καλύτερα αποτελέσματα άμεσα και σε βάθος χρόνου.
Στο ΙΑΣΩ Παίδων, τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα, είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί, με ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και θεραπεία. Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις είναι, 24 ώρες το 24ωρο, εδώ, για να προσφέρουν στο παιδί σας την τρυφερή φροντίδα που έχει ανάγκη.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.