Ticker

10/recent/ticker-posts

Μεγάλες ΝΟΜΙΜΕΣ «κόντρες» με ότι καλύτερο κυκλοφόρησε στην αγορά στους μήνες που πέρασαν...ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...!!Μιλάμε για 12 αυτοκίνητα συνολικά ΜΕ 7.000 άλογα μέσα σε μία ευθεία για την ανάδειξη του νικητή....![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]


Μεγάλες ΝΟΜΙΜΕΣ «κόντρες» με ότι καλύτερο κυκλοφόρησε στην αγορά στους μήνες που πέρασαν...ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...!!Μιλάμε για 12 αυτοκίνητα  συνολικά ΜΕ 7.000 άλογα   μέσα σε μία ευθεία για την ανάδειξη του νικητή....![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]









Μία από τις παραδόσεις του MotorTrend στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, είναι να οργανώνει μεγάλες «κόντρες» με ότι καλύτερο κυκλοφόρησε στην αγορά στους μήνες που πέρασαν. Και η κόντρα για το 2019 κατάφερε να έχει έναν μεγάλο σταρ και αδιαμφισβήτητο νικητή, την Senna, και δίπλα της 11 ακόμα αυτοκίνητα, το ένα καλύτερο από το άλλο.
Η κόντρα έγινε στην πολύ φαρδιά και μεγάλη σε μήκος ευθεία της αεροπορικής βάσης Vandenberg στην Καλιφόρνια. Μία ευθεία που χωρούσε και τα 12 αυτοκίνητα μαζί, το ένα δίπλα στο άλλο. Οι συμμετοχές ήταν πολλές και εκλεκτές. Porsche 911 Carera, Aston Martin DBS Superleggera, BMW 850i xDRive, Bentley Continental GT, Μ2 Competition, Mercedes AMG GT 634 4MATIC, Jaguar’s XE SV Project 8, Lamborghini Urus, Toyota Supra, Dodge Challenger Hellcat Redeye και Ford Mustang Shelby GT350.
Μιλάμε για συνολικά σχεδόν 7.000 άλογα, όλα βαλμένα μέσα σε μία ευθεία για την ανάδειξη του νικητή. Που προφανώς δεν ήταν άλλος από την Senna η οποία βρίσκεται σε δική της κλάση, είτε στο τέταρτο του μιλίου, είτε ακόμα περισσότερο στο μισό μίλι.
Εντύπωση προκαλεί η δεύτερη θέση της 911 στο τέταρτο του μιλίου λόγω καλής εκκίνησης και μάλλον χαμηλότερου συγκριτικά βάρους. Ενώ στην δεύτερη διαδικασία, στο μισό μίλι, η Aston Marrtin βρέθηκε δεύτερη, αν και δύο ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω από την Senna.
Όπως και να έχει πρόκειται για μία όμορφη παραγωγή με μερικά εξαιρετικά αυτοκίνητα που πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να τα δει όλα μαζεμένα στην ίδια ευθεία. Πατήστε το play και απολαύστε τα.