Ticker

10/recent/ticker-posts

OI ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ....;;;;ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ....ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ....ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ....!!Χτυπήθηκε με 5 βαλιστικούς πυραύλους η αμερικάνικη βάση Ayn Al-Assad στο Δ Ιράκ....!!ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ]


OI ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ....;;;;ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ....ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ....ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ....!!Χτυπήθηκε με 5 βαλιστικούς πυραύλους η αμερικάνικη βάση Ayn Al-Assad στο Δ Ιράκ....!!ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ]






Βαλιστικοί πύραυλοι άγνωστης προέλευσης χτύπησαν σφοδρά την αμερικάνικη βάση Ayn Al-Assad στην επαρχία του Anbar στο Δυτικό Ιράκ κοντά στα σύνορα με Συρία. Nωρίτερα σήμερα αμερικανικά αεροπλάνα υπερίπταντο πάνω από την βάση Ayn al-Assad σε καθεστώς συναγερμού.Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν πως χτυπήθηκε με 5 πυραύλους.

Ιρανικές ενισχύσεις έφθασαν στην πόλη al Bukamal στην επαρχία της Deir Ezzor στη Συρία.
Η αμερικάνικη βάση Ayn Al-Assad δέχθηκε επίθεση από 5 πυραύλους χωρίς να προκληθεί ζημιά, σύμφωνα με δήλωση του Cell Security Media στο Ιράκ. To ιρανικό πρακτορείο Mehr μεταφέρει μαζικές εκρήξεις στην αμερικάνικη βάση Ain al-Assad που είναι και η μεγαλύτερη βάση των ΗΠΑ στη χώρα.. Ο ανταποκριτής της συριακής τηελόρασης Al-Akhbariya στο Ιράκ αναφέρει πως” η βάση του Ayn al-Assad υποβλήθηκε σε μια πολύ βίαιη επίθεση πυραύλων και ότι στοχεύθηκε από άγνωστης προέλευσης βαλλιστικούς πυραύλους.

Οι αμερικανικές δυνάμεις έδωσαν οδηγίες σε δεκάδες αεροσκάφη να πραγματοποιούν απευθείας και 24ωρη πτήση πάνω από το κτίριο της Πολεμικής Αεροπορίας της Ein Al-Assad στην περιοχή Al-Baghdadi , δυτικά του Anbar.
Μια πηγή ασφάλειας είπε στον ιστότοπο της Al-Sumaria ότι οι δυτικές περιοχές “για πρώτη φορά είδαν τέτοιες πτήσεις από τη βαριά αεροπορία της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στον ουρανό των δυτικών περιοχών που περιλάμβανε διάφορες βάσεις των αμερικανικών δυνάμεων” ώρες μετά τη στόχευση του κομβόι του στρατηγού Qassem Soleimani.
Η πηγή πρόσθεσε ότι “οι εντατικές αεροπορικές πτήσεις συνοδεύτηκαν από τη διεξαγωγή αναγνωριστικών επιχειρήσεων από τις αμερικανικές δυνάμεις στο έδαφος της ερήμου κοντά στις περιοχές τους, εν αναμονή οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης”.
Οι αμερικανικές δυνάμεις παρευρίσκονται επί σειρά ετών σε αρκετές ιρακινές στρατιωτικές και αεροπορικές βάσεις στις επαρχίες Anbar, Salahuddin και Nineveh και την πρωτεύουσα, τη Βαγδάτη, στο πλαίσιο του διεθνούς συνασπισμού, σύμφωνα με τη συμφωνία ασφαλείας μεταξύ Ιράκ και Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Iρανική πηγή διοχέτευσε κι αυτή ότι η βάσηAl Assad στα ΒΔ της Βαγδάτης στοχεύθηκε από πυραύλους κρουζ.

H συριακή τηλεόραση του Alikhbaria αφού για 2 ώρες είχε το βίντεο της επίθεσης με το logo της και την πληροφορία για επίθεση του ανταποκριτή του τα κατέβασε τώρα και στη θέση τους έβαλε ”Ο δημοσιογράφος του Al-Ikhbaria: Οι πηγές του Ιράκ αρνούνται ότι η βάση του Al-Assad δέχθηκε επίθεση από ένα πύραυλο.
Η νέα αμερικανική στοχευμένη επίθεση στο Ιράκ που έγινε ώρες μετά μέσα στη νύχτα όπου σκοτώθηκαν σε κομβόι υψηλόβαθμοι των PMU (Hashd al-Shaabi) πιστοποιεί ότι οι Hashd al-Shaabi νωρίτερα σήμερα χτύπησαν με βαλλιστικούς πυραύλους την βάση των ΗΠΑ στο Αnbar την Αyn al Assad. Είναι αντίποινα…
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.