Ticker

10/recent/ticker-posts

Λιβύη:Βομβαρδίστηκαν τουρκικές εγκαταστάσεις – Αυτομολούν οι άνδρες του καθεστώτος και ενώνονται με τον LNA του στρατάρχη Χάφταρ (βίντεο)


Λιβύη:Βομβαρδίστηκαν τουρκικές εγκαταστάσεις – Αυτομολούν οι άνδρες του καθεστώτος και ενώνονται με τον LNA του στρατάρχη Χάφταρ (βίντεο)









Tην στιγμή που η Ρώμη και η ΕΕ τηρούν μια «σωτήρια» στάση για το φιλοτουρκικό καθεστώς της Τρίπολης ζητώντας από τον στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ να σταματήσει την επίθεση κατά της πρωτεύουσας (τώρα που είναι κοντά στο να κερδίσει ολοκληρωτικά τον πόλεμο), οι δυνάμεις του LNA κατέστρεψαν τουρκικές εγκαταστάσεις, ενώ βομβαρδίζουν ανηλεώς όλη τη νύχτα θέσεις των Σύρων Τουρκμένων μισθοφόρων.

Το πόσο κοντά βρίσκεται στη νίκη ο στρατάρχης Χάφταρ το καταδεικνύει το γεγονός ότι το 604ο τάγμα πεζικού του GNA αυτομόλησε σήμερα το βράδυ και ένωσε τις δυνάμεις του με τον LNA!

Είναι ζήτημα ημερών αν όχι και ωρών η τελική επικράτηση του στρατάρχη Χάφταρ εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου
 Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.