Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΧ  ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ πως επαληθεύεσαι...!! ΤΟ EΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ....την αυγή του 2020...!!Τίποτα δεν δύναται να σταματήσει την ροή των εξελίξεων...!!

ΑΧ  ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ πως επαληθεύεσαι...!!
ΤΟ EΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ....την αυγή του 2020...!!Τίποτα δεν δύναται να σταματήσει την ροή των εξελίξεων...!!








Το εξπρές του μεσονυχτίου της ανθρωπότητας ξεκίνησε την αυγή του 2020 και περνάει μέσα από τις διώρυγες, τις γραμμές και τον τερματικό σταθμό της Κωνσταντινούπολης.  
   Η ομώνυμη σκοτεινή ταινία του Alan Parker, σε άλλους καιρούς, παρουσιάζει την τουρκιά όπως ακριβώς είναι, δίχως φιοριτούρες περί πολιτισμού και δήθεν οθωμανικής κουλτούρας. Ο τούρκος ανέκαθεν ήτο βάρβαρος, βαρβαρόφωνος και βαρβαρόθρησκος. 
   Ο Άγιος Φιλάνθρωπος και Δικαιοκρίτης Θεός έκανε υπομονή για πολλά, πάρα πολλά απάνθρωπα κι άσχημα τελούμενα υπό των βαρβάρων, και άφησε να περάσουν πολλά ανθρώπινα χρόνια, ώστε να αποδοθεί ο πρέπων πνευματικός κανόνας των εβδομηκοντάκις επτά-567 ετών, εις τους Ρωμιούς Ορθόδοξους Έλληνες. 
   Όμως έφτασεν η μεγάλη ώρα της απόδοσης της Θείας Δικαιοσύνης, βάσει των αδιάσειστων πνευματικών νόμων, από Τον Αληθινό Θεό ολάκερης της Οικουμένης. Το δίσεκτο 2020 από όπου θα ξεκινήσει η αρχή του τέλους έφτασε κι ο Άγιος Γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ θα επιβεβαιωθεί. 
Ο Ερντογάν, οι κοσμοκράτορες εντολείς του κι όλοι αυτοί οι δήθεν εξουσιαστές, οι τόσο μικρόψυχοι ανθρωπίσκοι, εντός της μιζέριας, της φιλαυτίας, της πλάνης και της ξιπασιάς της ψυχής τους, θα συνειδητοποιήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο το απειροελάχιστο της ύπαρξης τους, απέναντι στο μεγαλείο του Αληθινού Άγιου Τριαδικού Θεού, Του Δίκαιου Θεού των Ελλήνων και του Σύμπαντος κόσμου.  
   Επίσης θα αντικρύσουν και θα αναγνωρίσουν το μεγαλείο των Ελλήνων. Η Κωνσταντινούπολη, η Μεγάλη κι Άγια Πόλη μας θα επιστρέψει στα χέρια μας αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη οι παρόντες την παρούσα χρονική περίοδο δεν το αξίζουμε. Όμως τώρα θα μιλήσουν τα αίματα όλων των μαρτύρων και των προγόνων μας, αυτής της τόσο μακράς και σκοτεινής κι επίπονης για το έθνος μας, περιόδου του κανόνα μας. Ο άγιος γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός επιβεβαιώνεται επίσηςόπως και για το ότι οι εβραίοι θα ερεθίσουν τους τούρκους να μας επιτεθούν (αγωγός east med). 
    Ο Άγιος Θεός θα απελευθερώσει κι θα επιστρέψει την Κωνσταντινούπολη εκεί που ανήκει, στους Ορθόδοξους Έλληνες. Αρκετά, φτάνει πια η σκλαβιά, κι η βαρβαρότητα, τα μάρμαρα του Βοσπόρου βροντοφωνάζουν. Η Αγιά Σοφιά πρέπει να λειτουργηθεί ξανά, είναι θέλημα Θεού!  
   Ξαφνικά λίγες ημέρες μετά την κοίμηση του μεγάλου γέροντα της Αριζόνα, νοιώθουμε ότι εισήλθαμε στον επιταχυντή των εξελίξεων. Ο πυροκροτητής τούρκος κι ο μπούφαλο μπίλ σερίφης αμερικάνος που πυροβολούν αδιακρίτως, χρησιμοποιούνται από τους πανούργους υπηρέτες του εωσφόρου, τους κοσμοκράτορες σιωνιστές, κι όλοι αυτοί μαζί με τον πέρση, τον ισραηλινό και τον ρώσο, συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό το οποίο κατά παραχώρηση Θεού θα οδηγήσει στον Αρμαγεδώνα.  Οι εχθροί του Ανθρώπου πρώτα θα ταπεινωθούν κι έπειτα θα συντριβούν, διότι Ο Ύψιστος πήρε πλέον την κατάσταση στα απείρου ισχύος  Άγια νοητά χέρια Του.  
«ΑΧ  ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ πως επαληθεύεσαι !!! 
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥ πνευματικού παιδιού του Γέροντα. 
Τι του είπε ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα για την Κοίμηση του 
– « παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ» 
– « γιατί παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ»« 
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_47.html 
   Τίποτα δεν δύναται να σταματήσει την ροή των εξελίξεων. Εμείς πρέπει να είμεθα έτοιμοι πνευματικά, να μην φοβηθούμε, αλλά αντιθέτως να προσευχόμαστε ανελλιπώς μετανοούντες για την αμαρτία μας. Κι οι ολιγόπιστοι να μην θεοδικήσουν, διότι όλα αυτά που θα γίνουν είναι το θέλημα Του Πανάγαθου, όπως μας έχουν πει με τις Θεόπνευστες προφητείες τους οι Άγιοι Πατέρες μας, ώστε να είμεθα προετοιμασμένοι κατά το δυνατόν.   
   Θα γίνει πολύ γερό τράνταγμα όπως μας πληροφόρησε σε ανύποπτους χρόνους ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος και θα έρθουν τα πάνω κάτω. Εδώ θα έχουμε παγκόσμια ανατροπή του υπάρχοντος ανθρώπινου πολιτισμού λόγω της έντασης των επερχόμενων γεγονότων. Το παγκόσμιο κρυπτοιουδαικό μασονικό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα του «μέγα αρχιτέκτονα του σύμπαντος» μισόκαλου εωσφόρου, θα κατεδαφιστεί. Μαζί του και το βρώμικο κι απάνθρωπο κατεστημένο της τραπεζοκρατίας του 666, των κεντρικών τραπεζών ιδιοκτησίας των υψηλόβαθμων υπηρετών του μαμωνά, θα εξαϋλωθεί.  
   Αυτό όμως θα γίνει σταδιακά. Προηγείται η Ελληνοτουρκική ολιγοήμερη σύρραξη και το αμερικανό-ισραηλινό χτύπημα στο Ιράν. Όλα πήρανε πλέον τον δρόμο τους και είναι οφθαλμοφανή κι από τους πιο αδαείς. 
   Ας ελπίσουμε Ο Φιλάνθρωπος κι Παντελεήμων Κύριος να δείξει αμέριστο έλεος σε όλους τους απλούς αθώους ανθρώπους, έστω κι αν όλοι μα όλοι τον πληγώνουμε καθημερινά με τις αμαρτίες μας συνειδητές ή μη..  
   Ο Ουράνιος Βασιλεύς της Δόξης θα επέμβει για να ξεριζώσει το κακό. Το κακό κι οι υπηρέτες του θα αυτοκαταστραφούν. Η Ελλάδα με τον απιθάνως ανερχόμενο Άγιο Βασιλέα, θα πάψει να είναι το κρυπτοιουδαϊκό κρατίδιο, το ψευτορωμαίϊκο που είναι σήμερα.  
   Θα ξαναγίνει η Αληθινή Ελληνική Ρωμαίϊκη Ορθόδοξη Αυτοκρατορία, Δοξάζοντας μέσα στην Αγία Σοφία, Τον Ύψιστο Πατέρα μας, Το Άγιο Πνεύμα Τον Ουράνιο Βασιλέα, Τον Κύριο μας Ιησού Χριστό και την Υπερμάχω Στρατηγό την Παναγία μας. 
Αμήν. 
Geo Theo 
Γ.Χ.Θ. 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.