Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΖΙΧΑΝΤ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ :«CİHAD INTİHAR SALDIRISI»(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΖΙΧΑΝΤ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ :«CİHAD INTİHAR SALDIRISI» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)








Παρουσιάζουμε την παρακάτω αληθινή ιστορία για να καταλάβουν όσοι ακόμα κοιμούνται τον ύπνο του…«προοδευτικού δικαίου», τι μας περιμένει με τους χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους που έρχονται ανεξέλεγκτα και στοιβάζονται σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Από την τουρκική κινηματογραφική ταινία Girdap (2017) :
Ο Ουμούτ, (Ozan Bilen), είναι ένας συμπαθητικός νέος από την Αττάλεια της Τουρκίας ο οποίος πέρασε στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης. Μόλις έφτασε στην Πόλη φρόντισε να βρει με άλλους δυο συγκάτοικους ένα μικρό σπίτι για να μείνει ενώ είχε τακτική επικοινωνία με την οικογένεια του. Γνώρισε και μια πολύ καλή και συμπαθητική κοπέλα, συμφοιτήτρια του, (Eda Özerkan), που τον ερωτεύτηκε και περνούσαν μαζί πολλές ώρες.



Μια μέρα, οι δυο συγκάτοικοι του που ανήκαν σε μια ισλαμιστική ομάδα, του έστησαν ένα «παιχνίδι» για να νομίσει ότι υπήρξε άνωθεν θεία παρέμβαση να «συμμορφωθεί» σύμφωνα με το Ισλάμ. Στην ισλαμιστική αυτή ομάδα δίδασκαν πως δεν μπορεί ένας πιστός μουσουλμάνος να μείνει απαθής όταν τα αδέλφια του στο Αφγανιστάν, Συρία, Ιράκ, Τσετσενία και αλλού, σφάζονται από τους απίστους.

Ο Ουμούτ άρχισε να πηγαίνει μαζί με τους δυο συγκάτοικους του στις συγκεντρώσεις της ομάδας και μια μέρα όταν παρακολούθησε μια τελετή δερβίσηδων άρχισε να αλλάζει ριζικά μέσα του. Αγόρασε αφίσες που προπαγάνδιζαν τον ιερό πόλεμο και με αυτές γέμισε το δωμάτιο του. Όταν ήρθε η φίλη του να δει τι συμβαίνει γιατί δεν απαντούσε στο κινητό έμεινε έκπληκτη από τις αφίσες


Ο αλλαγμένος τώρα Ουμούτ πήγε μια μέρα στην Αγία Σοφία και εκεί οργίστηκε γιατί ενώ προσευχήθηκε στο Μιχράμπ, (σημείο προσευχής σε μουσουλμανικό τζαμί), έβλεπε το μέρος να γεμίζει από άπιστους τουρίστες.

Στην επόμενη συγκέντρωση της ισλαμικής ομάδας έγινε έντεχνη και σκόπιμη συζήτηση το πως και ποιος θα μπορούσε να κάνει Τζιχάντ, δηλαδή να χτυπήσει τους απίστους σύμφωνα με τις επιταγές του Κορανίου. Τελικά επιλέγει ο Ουμούτ, σκόπιμα,  σαν πιο εύπιστος και πιο πρόθυμος. Κατασκεύασαν μια ζώνη με εκρηκτικά που είχε ένα κουμπί που θα την πυροδοτούσε και του την έδωσαν να την πάρει στο δωμάτιο του.


Την επόμενη ο Ουμούτ πήρε την μεγάλη απόφαση. Ο πρώην ανώριμος φοιτητής αποφάσισε να γίνει μάρτυρας του Αλλάχ. Ζώστηκε την ζώνη με τα εκρηκτικά και πήγε έξω από την Αγία Σοφία. Εκεί μόλις είχε έρθει ένα πούλμαν με τουρίστες από την Ελλάδα.

Προχώρησε αποφασισμένος προς το πούλμαν που είχε σταθμεύσει έξω από την Αγία Σοφία. Μπήκε από την ήδη ανοιχτή πόρτα και πέταξε έξω τον οδηγό που μάλλον ήταν Τούρκος. Μπούκαρε αποφασισμένος μέσα στο πούλμαν όπου οι έκπληκτοι τουρίστες τον κοίταξαν έντρομοι.


Ο Ουμούτ αφού είπε κάποια λόγια δεν δίστασε. Πάτησε το κουμπί και το πούλμαν ανατινάχτηκε έξω από την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης. Είχε γίνει μάρτυρας του Αλλάχ, παίρνοντας μαζί του στον θάνατο τους απίστους. (Fire swept through a bus taking Greek tourists on a tour of Istanbul, killing 36 people and injuring seven, officials said. At least five of the dead were children. Witnesses claimed that a man had set fire to the vehicle).


Σκεφτείτε μόνο τι μπορεί να μας γίνει και εδώ, μέσα στην ελληνορθόδοξη Ελλάδα.

Το «φίδι» το έφεραν εδώ οι πολιτικοί μας. Είναι ήδη εδώ, παρών, ανάμεσα στα παιδιά μας, στους φίλους μας και στους γονείς μας.

Ξυπνήστε!


ΥΓ. Φυσικά τέτοια δεν θα τα δείτε εδώ από τα ελληνόφωνα τουρκολαγνικά κανάλια που μας έχουν φλομώσει με τα τουρκικά σήριαλ της ηλιθιότητας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.