Ticker

10/recent/ticker-posts

Δήλωση ΤΩΡΑ από τον Πάνο Καμμένο


Δήλωση ΤΩΡΑ από τον Πάνο Καμμένο








Επανεμφάνιση – μέσω twitter – έκανε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος.
Ο Πάνος Καμμένος, που έχει αποσυρθεί από την πολιτική ζωή του τόπου, και ο οποίος έχει αλλάξει πολύ και την εξωτερική του εμφάνιση, αφού έχει χάσει πολλά κιλά, έκανε λόγο για «εξαιρετικές επιλογές άξιων Αξιωματικών» αναφέρομενος στις πρόσφατες κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Η Υπέρμαχος Στρατηγός να τους προστατεύει» ήταν η ευχή του. Θερμές ευχές εξέφρασε «στον αποχωρούντα ΑΓΕΝ Ναύαρχο Τσούνη και ευχαριστίες για την προσφορά του στην Πατρίδα και την εξαιρετική συνεργασία»
«Θερμά συγχαρητήρια στην νέα ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Εξαιρετικές επιλογές άξιων Αξιωματικών η Υπέρμαχος Στρατηγός να τους προστατεύει. Θερμές ευχές στον αποχωρούντα ΑΓΕΝ Ναύαρχο Τσούνη και ευχαριστίες για την προσφορά του στην Πατρίδα και την εξαιρετική συνεργασία» έγραψε αναλυτικά ο κ. Καμμένος.
Θερμά συγχαρητήρια στην νέα ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Εξαιρετικές επιλογές άξιων Αξιωματικών η Υπέρμαχος Στρατηγός να τους προστατεύει. Θερμές ευχές στον αποχωρούντα ΑΓΕΝ Ναύαρχο Τσούνη και ευχαριστίες για την προσφορά του στην Πατρίδα και την εξαιρετική συνεργασία
39


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.