Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ Πήγε επίσκεψη στο διαμέρισμα ενός φίλου της στην Κέρκυρα και σκότωσε τον σκύλο του σπιτιού πετώντας τον από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου!


ΚΕΡΚΥΡΑ:ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ Πήγε επίσκεψη στο διαμέρισμα ενός φίλου της στην Κέρκυρα και σκότωσε τον σκύλο του σπιτιού πετώντας τον από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου!







Με μια αδιανόητη εγκληματική ενέργεια ξεπλήρωσε τη φιλοξενία της στο διαμέρισμα ενός φίλου της στην Κέρκυρα μια 54χρονη γυναίκα, η οποία «πάγωσε» τους κατοίκους της περιοχής και τους περαστικούς πετώντας τον σκύλο του ιδιοκτήτη από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου!
Το άτυχο ζώο σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ όσοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της εφιαλτικής σκηνής άρχισαν να φωνάζουν οργισμένοι κατά της δράστιδας.
Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του σκύλου που φιλοξενούσε την 54χρονη, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έκανε, ενώ και η ίδια δεν εξήγησε τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης της.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατήγγειλε τη φιλοξενούμενή του στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας τη συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράβαση του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.
Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας στην οποία οδηγήθηκε της άσκησε τη σχετική δίωξη και παρήγγειλε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, με αποτέλεσμα η 54χρονη να παρακολουθείται στην Ψυχιατρική κλινική, ενώ ήδη της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, όπως προβλέπει ο νόμος.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.