Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΙΟ ΡΕΖΙΛΙ ΔΕΝ...ΓΙΝΕΤΑΙ...Ο ΗΓΕΤΗΣ του Λιβυκού Εθνικού Στρατού ΧΑΛΙΦΑ ΧΑΦΤΑΡ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!ΦΩΤΟ

ΠΙΟ ΡΕΖΙΛΙ ΔΕΝ...ΓΙΝΕΤΑΙ...Ο ΗΓΕΤΗΣ του Λιβυκού Εθνικού Στρατού ΧΑΛΙΦΑ ΧΑΦΤΑΡ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!ΦΩΤΟ







Και ενώ τα τηλέφωνα ηγετών και εκπροσώπων έχουν πάρει «φωτιά» πριν την διεθνή Διάσκεψη για την ειρήνη και τη συμφιλίωση στη Λιβύη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Βερολίνο, ο πρόεδρος της Τουρκίας και ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού φαίνεται πως έχουν πάει τη διπλωματική επικοινωνία σε… άλλο επίπεδο.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή τη διεθνή Διάσκεψη στο Βερολίνο, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Yeni Safak, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων έπειτα από την προσευχή της Παρασκευής, επαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Χαλίφα Χαφτάρ.
Ο Τούρκος Πρόεδρος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Στρατάρχη «αναξιόπιστο» και «άνθρωπο του σκότους». «Η αλήθεια είναι πως δεν διαβάζω το σκότος. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άνθρωπος αξιόπιστος. Χθες συνέχισαν να βομβαρδίζουν τη Τρίπολη. Εμείς θα το δούμε αυτό πολύ καθαρά στο Βερολίνο. Θα δούμε και τι θα κάνουν μία δύο μέρες μετά το Βερολίνο», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερνοτγάν. Ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε επίσης ότι εύχεται να τηρήσουν τις υποσχέσεις που έδωσαν, διαφορετικά η Άγκυρα «θα τα παρακολουθήσει αυτά».
Η «απάντηση» του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν άμεση, λιτή και... περιγραφική.
ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.