Ticker

10/recent/ticker-posts

Σε τμήμα επειγόντων περιστατικών μετατρέπεται ΑΜΕΣΑ όλο το ισόγειο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ευαγγελισμού...!!


Σε τμήμα επειγόντων περιστατικών μετατρέπεται ΑΜΕΣΑ όλο το ισόγειο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ευαγγελισμού...!!








Μετά από πολύωρη σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας σήμερα το πρωί, ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εξήγγειλε την χωροταξική αλλαγή του ισογείου, το οποίο μετατρέπεται στο σύνολό του σε Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που το υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι θα προσθέσει θετικά στη λειτουργία των εφημεριών και στην καλύτερη  φροντίδα των ασθενών.
Επίσης ο υπουργός Υγείας έκανε επιτόπιο έλεγχο μαζί με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και τον διευθυντή ΜΕΘ & Ιατρικής Υπηρεσίας Σπύρο Ζάκυνθο στις ΜΕΘ-ΜΑΦ του νοσοκομείου.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.