Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Απελπισμένη εργαζόμενη Άδειασε τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο που δούλευε επειδή ο εργοδότης της δεν της κατέβαλε τα δεδουλευμένα που της χρωστούσε.


ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Απελπισμένη εργαζόμενη Άδειασε τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο που δούλευε επειδή ο εργοδότης της δεν της κατέβαλε τα δεδουλευμένα που της χρωστούσε.








Η απελπισμένη εργαζόμενη γέμισε όσα κουτιά μπορούσε με γλυκά αξίας 112,30 ευρώ και τα φόρτωσε στο αυτοκίνητό της, λέγοντας στον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου ότι δεν θα πλήρωνε αφού της όφειλε χρήματα
Υπάλληλος ζαχαροπλαστείου στη Χώρα Μεσσηνίας αποφάσισε να πληρωθεί σε είδος, αδειάζοντας τα γλυκά από τις βιτρίνες του καταστήματος, επειδή ο εργοδότης της δεν της κατέβαλε τα δεδουλευμένα που της χρωστούσε.
Η απελπισμένη εργαζόμενη γέμισε όσα κουτιά μπορούσε με γλυκά αξίας 112,30 ευρώ και τα φόρτωσε στο αυτοκίνητό της, λέγοντας στον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου ότι δεν θα πλήρωνε αφού της όφειλε χρήματα και επέμενε να μην της τα δίνει!
Όμως, εκείνος πήγε στο αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων, όπου κατέθεσε μήνυση για κλοπή σε βάρος της υπαλλήλου του!
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 35χρονη και την προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ο οποίος της άσκησε δίωξη, όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερη.
Τα γλυκά επέστρεψαν στο ζαχαροπλαστείο και η υπάλληλος απολύθηκε.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.