Ticker

10/recent/ticker-posts

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....Προειδοποιεί ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΑΜΕ για παγκόσμιο πόλεμο ο Β.Πούτιν...ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ...ΣΑΣ...ΠΑΙΡΝΕΙ...!!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΑ


ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....Προειδοποιεί ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΑΜΕ για παγκόσμιο πόλεμο ο Β.Πούτιν...ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ...ΣΑΣ...ΠΑΙΡΝΕΙ...!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΑ







Ποιά θα είναι η κατάληξη αν ο Τραμπ χάσει την εξουσία στις ΗΠΑ…

«Οι περιφερειακές συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή μπορούν να μετατραπούν σε παγκόσμιο πόλεμο».

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν την Τετάρτη και έγινε θέμα σε κυπριακά μέσα ενημέρωσης, καθώς στην κυρίως Ελλάδα ασχολούμαστε με την εκλογή ΠτΔ.

Όπως διαβάσατε χθες στο el.gr (ΕΔΩ), o «Τσάρος» κάλεσε τα 5 μόνιμα κράτη-μέλη του ΟΗΕ (Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Γαλλία, Βρετανία) να ευθυγραμμίσουν τις προσπάθειές τους προκειμένου ο κόσμος να γνωρίσει την πολυπόθητη «σταθερότητα».

Αυτό γίνεται θέμα σε ελληνόφωνα ΜΜΕ με τον Πούτιν να συμπληρώνει:

«Οι περιφερειακές συγκρούσεις μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε απειλές για τη διεθνή ασφάλεια […] Υπάρχει μια σοβαρή ανάγκη για μια συζήτηση σχετικά με τη σταθερότητα και την ασφάλεια της παγκόσμιας τάξης. Τα πέντε έθνη πρέπει να εξαλείψουν τους λόγους που μπορούν να προκαλέσουν έναν πόλεμο.»

Η Ρωσία επιθυμεί πρωταρχικό ρόλο στην ειρήνευση του πλανήτη, απευθύνοντας έκκληση σε όλες τις πλευρές να συμβάλλουν σε αυτό. Η Μόσχα δεν συζητά το ενδεχόμενο παγκόσμιας κυβέρνησης (αριστερόστροφο παγκόσμιο κράτος, κατάργηση συνόρων), η οποία θα την αποκλείει από την δοιεθνή σκακιέρα, πόσο μάλλον τώρα που έχει διεισδύσει γεωστρατηγικά στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ρώσος ηγέτης τόνισε ότι η Ρωσία αισθάνεται ασφαλής σήμερα, έχοντας όπλα που «δεν διαθέτει άλλη χώρα».

Με τις δηλώσεις Πούτιν ασχολήθηκε η κυπριακή εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», με λεζάντα «ο Πούτιν προειδοποιεί για Παγκόσμιο Πόλεμο», προσπαθώντας να αναλύσει τα λεγόμενα.

Μεταξύ άλλων, στην εκπομπή ειπώθηκε πως ο Πούτιν «προειδοποιεί το Ισραήλ να μην γίνει επέμβαση και να τα βρουν ξανά με το Ιράν», ενώ εκτίμησε πως «εάν υπάρξει μια συμφωνία με τα πυρηνικά του Ιράν και το Ιράν συνεχίσει την ανάπτυξη του πυρηνικού τους προγράμματος, τότε τα πράγματα θα εκτραχυνθούν περισσότερο».

Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι δηλώσεις Πούτιν αποδεικνύουν πως η Μόσχα έχει αναλάβει ρόλο παγκόσμιας παρέμβασης στα τεκταινόμενα του πλανήτη. Εκεί που όλοι περίμεναν την ολοκληρωτική επικράτηση της λεγόμενης Νέας Τάξης (αριστερόστροφο Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, οικονομικοί οίκοι παγκοσμιοποιητών), η Μόσχα με δεξιά λογική ισχυρού έθνους-κράτους, έχει αλλάξει πλήρως τα δεδομένα.

Η παρουσία μάλιστα του Τραμπ, της εξίσου δεξιάς λογικής, αφήνει περιθώριο στην Μόσχα να γεμίσει το «γεωπολιτικό κενό» που αφήνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε Μέση Ανατολή και Ανατ. Μεσόγειο, ο οποίος, όπως πριν 20 χρόνια και ο Ρώσος ηγέτης, προτιμά αρχικά να επικεντρωθεί στο εσωτερικό της χώρας του, προκειμένου να διασφαλίσει την εξουσία απέναντι στους διεθνιστές του Βαθέως Κράτους (Ομπάμα, Χίλαρι, Σόρος κ.α.).

Βέβαια για αυτόν τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα και δεν αποκλείεται να χάσει αργά ή γρήγορα τα ηνία του Λευκού Οίκου. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Ρωσία, ακόμα πιο ισχυρή και με «ηχηρή» παρουσία στην Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή, προειδοποιεί, μέσω κωδικοποιημένων φράσεων, με παγκόσμιο πόλεμο όποιον δεν σεβαστεί την συμμετοχή της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι…
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.