Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Πατέρας ΠΟΥ επιτέθηκε στον αντίπαλο του γιου του σε αγώνα πάλης γιατί του έκανε αντικανονική λαβή(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Πατέρας ΠΟΥ επιτέθηκε στον αντίπαλο του γιου του σε αγώνα πάλης γιατί του έκανε αντικανονική λαβή(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)








Ο πατέρας ενός έφηβου συνελήφθη αφού επιτέθηκε στον αντίπαλο του γιου του κατά τη διάρκεια αγώνα πάλης σε λύκειο στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.
Ο ευέξαπτος γονιός όρμησε στον έφηβο και τον πέταξε στο έδαφος, αφού έκανε αντικανονική λαβή στον γιο του, όπως αναφέρει το FOX 61.
Ο Barry Lee Jones συνελήφθη  και κατηγορείται για επίθεση και διατάραξη της κοινής ησυχίας.
Ο έφηβος πάνω στον οποίο όρμηξε ο εξοργισμένος πατέρας ήταν από το Λύκειο Southeast Guilford High School, και αντιμετώπιζε στον αγώνα πάλης τον γιο του Jones, ο οποίος φοιτά στο Hickory Ridge High School.
Η στιγμή της επίθεσης καταγράφηκε από κάμερα αυτόπτη μάρτυρα, με το βίντεο να δημοσιεύεται από διεθνή ΜΜΕ.
Ο μαθητής ο οποίος δέχθηκε επίθεση δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό.
Όπως αναφέρει το αμερικανικό Μέσο, επικαλούμενο την Αθλητική Ομοσπονδία Λυκείων της Βόρειας Καρολίνας, ο διαιτητής του αγώνα την ώρα της επίθεσης σήκωνε το χέρι του για να υποδείξει ότι η λαβή που είχε μόλις πραγματοποιήσει το θύμα στον γιο του δράστη ήταν αντικανονική.
Δείτε το βίντεο:
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.