Ticker

10/recent/ticker-posts

Λιβύη:Ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ δέχθηκε να μεταβεί στη Μόσχα για να πραγματοποιήσει συνομιλίες για ειρήνη ΑΛΛΑ ΜΕ...ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ...!!«Η εθνική ασφάλεια της Λιβύης δεν είναι θέμα προς διαπραγμάτευση....ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...όπως είπα ήδη οι αρχές μας είναι αδιαπραγμάτευτες.»....!!«Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ».[ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ]


Λιβύη:Ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ δέχθηκε να μεταβεί στη Μόσχα για να πραγματοποιήσει συνομιλίες για ειρήνη ΑΛΛΑ ΜΕ...ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ...!!«Η εθνική ασφάλεια της Λιβύης δεν είναι θέμα προς διαπραγμάτευση....ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...όπως είπα ήδη οι αρχές μας είναι αδιαπραγμάτευτες.»....!!«Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ».[ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ]


Τους λόγους που ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ δέχθηκε να μεταβεί στη Μόσχα για να πραγματοποιήσει συνομιλίες με τους φιλότουρκους ισλαμιστές μεταδίδουν Λίβυοι μιντιακοί ακτιβιστές.
Ο Χαλίφα Χαφτάρ θεωρεί ότι οι διαπραγματεύσεις θα είναι επιτυχείς μόνο εάν αφοπλιστούν και διαλυθούν οι πολιτοφυλακές και οι ένοπλες ομάδες που υπερασπίζονται την Τρίπολη, εξοντωθούν όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις, γίνει σεβαστή η νομοθετική εξουσία της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) ουδέποτε εναντιώθηκε στον πολιτικό διάλογο και τον καλοδέχεται με ανοιχτές αγκάλες, τονίζει ο στρατάρχης Χαφτάρ.
Αρνείται όμως να διαπραγματευτεί με τρομοκρατικές οργανώσεις της Λιβύης, της Συρίας ή άλλους.
Στόχος του είναι να αφοπλίσει και να διαλύσει κάθε ένοπλη οργάνωση εκτός της ηγεσίας του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) και αυτό είναι τελικό.
Τα θέματα διακυβέρνησης και διαμοιρασμού της υπουργικής εξουσίας δεν αφορούν το στράτευμα.
Όσο υπάρχει δημοκρατικά εκλεγμένο κοινοβούλιο αυτό είναι η μοναδική αρχή για να πάρει τέτοιες αποφάσεις.
Αυτό εξουσιοδότησε τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA) να πολεμήσει τρομοκρατικές οργανώσεις συμπεριλαμβανομένης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) στέκεται ειλικρινής στην αποστολή του να απελευθερώσει την πρωτεύουσα Τρίπολη από πολιτοφύλακες και τρομοκράτες, αδιαφορώντας για το κόστος και ανεξάρτητα από τον οποιοδήποτε πολιτικό διακανονισμό.
Η εθνική ασφάλεια της Λιβύης δεν είναι θέμα προς διαπραγμάτευση.
Η μόνη πραγματική λύση στην πολιτική δυσαρέσκεια στη Λιβύη είναι η διενέργεια δημοκρατικών εκλογών, τόσο βουλευτικών όσο και προεδρικών, το συντομότερο δυνατό.
Η Βουλή των Αντιπροσώπων είχε ζητήσει και το 2017 διενέργεια εκλογών αλλά αγνοήθηκε από ξένες και εγχώριες δυνάμεις που θέλουν να μείνουν για πάντα την εξουσία στη Λιβύη.
Ο πόλεμος του LNA ενάντια στην τρομοκρατία δεν έχει τελειώσει και δεν θα τελειώσει έως ότου η Λιβύη επιστρέψει όπως κάποτε ήταν, ασφαλής και ειρηνική, για όλους, μαύρους, άσπρους, Άραβες, Βερβέρους, Τουαρέγκ και Ταμπού.
Και οι εξηγήσεις του Χαλίφα Χαφτάρ καταλήγουν:
«Η μόνη πραγματική διαφορά είναι ο πατριωτισμός μας.
»Το αίμα των μαρτύρων μας δεν θα πάει χαμένο και δεν θα ξεχαστεί.
»Έθνη που αποκαλούμε αγαπητούς φίλους μας ζήτησαν ευγενικά να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στον πολιτικό διάλογο, σε μια προσπάθεια να σώσουμε όσο περισσότερο αίμα γίνεται.
»Και αυτό είναι κάτι που κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αρνηθεί.
»Αλλά όπως είπα ήδη, οι αρχές μας είναι αδιαπραγμάτευτες.
»Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.