Ticker

10/recent/ticker-posts

Καταστροφολογίας το «ανάγνωσμα»...!!Ανακοίνωσαν Ποια χρονιά θα «καταστραφούμε»....!!Τι ζητούν να κάνουμε....!!Όχι δεν το λένε οι Μάγιας αυτή την φορά αλλά ο ίδιος ο Ο.Η.Ε.(ΒΙΝΤΕΟ)


Καταστροφολογίας το «ανάγνωσμα»...!!Ανακοίνωσαν  Ποια χρονιά θα «καταστραφούμε»....!!Τι ζητούν να κάνουμε....!!Όχι δεν το λένε οι Μάγιας αυτή την φορά αλλά ο ίδιος ο Ο.Η.Ε.(ΒΙΝΤΕΟ)






Κατατρομοκράτηση των ανθρώπων για να παύσουν να κάνουν παιδιά και να σταματήσουν να παράγουν τροφή.
Όχι, δεν το λένε οι Μάγιας αυτή την φορά, αλλά ο ίδιος ο Ο.Η.Ε.
Με πρόσχημα την υποτιθέμενη υπερθέρμανση, την ώρα που κοιμόμαστε με κουβέρτες Ιούνιο μήνα, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, με αφορμή την… Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ανέφερε πως «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Αυτή είναι η μάχη της ζωής μας», τονίζει στο μήνυμά του και συμπληρώνει: «Ένα εκατομμύριο είδη απειλούνται με εξαφάνιση. Οι ωκεανοί είναι υπό πίεση. Η ατμοσφαιρική ρύπανση αφαιρεί επτά εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο και καταστρέφει την ανάπτυξη των παιδιών. Πολλοί ατμοσφαιρικοί ρύποι προκαλούν επίσης την υπερθέρμανση του πλανήτη. Και η κλιματική αλλαγή είναι μια υπαρξιακή απειλή».

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Φυσικά το περιβάλλον ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να το προστατεύουμε και να το σεβόμαστε. Ωστόσο η καταστροφολογία τύπου 2012, προκειμένου να σταματήσουμε να τρώμε κρέας, να κάνουμε παιδιά ή να πληρώνουμε πράσινους φόρους ξεπερνάει κάθε όριο!
Από την πλευρά του το Εθνικό Κέντρο Breakthrough για την Αποκατάσταση του Κλίματος στην Μελβούρνη της Αυστραλίας μεταδίδει πως υπάρχουν «πιθανότητες να καταρρεύσει η ανθρώπινη κοινωνία έως το 2050, αν δεν ληφθούν σοβαρές δράσεις μέσα στην επόμενη δεκαετία για να συγκρατηθεί η άνοδος της θερμοκρασίας».
Λένε πως:
σχεδόν το ένα τρίτο του πλανήτη θα μετατραπεί σε έρημο,
ολόκληρα οικοσυστήματα της φύσης θα καταρρεύσουν (αρχίζοντας με τα κοράλλια),
η γεωργία σε πολλές περιοχές θα πληγεί δραματικά ή θα καταστεί αδύνατη (ξεκινώντας από τους τροπικούς),
ενώ περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι, κυρίως από φτωχές χώρες, θα γίνουν κατ’ ανάγκη πρόσφυγες με προορισμό τις πιο πλούσιες χώρες.
Τι προτείνονται γενικά ως «λύσεις»;
Μαζική υιοθέτηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (τέλος δηλαδή στα ορυκτά καύσιμα για να τηγανίζουμε κανένα αυγό με ηλιακή ενέργεια)
Μείωση της κτηνοτροφίας
Συγκρατημένες γεννήσεις
Και όπως είπε πρόσφατα ο Πάπας, μία παγκόσμια κυβέρνηση για να διαχειριστεί την… «κρίση του περιβάλλοντος»
Σε ό,τι αφορά την κτηνοτροφία, φιλοπεριβαλλοντικά λόμπι επικρίνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως διαβάζουμε στο ypaithros.gr, επειδή «αγνοεί τους κινδύνους για το κλίμα, συνεχίζοντας να προσφέρει δισεκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη εντατικών κτηνοτροφικών μονάδων και αντιβαίνοντας τις υποχρεώσεις μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου».
Απορούν, δε, γιατί η ΕΕ εξακολουθεί να στηρίζει κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι εντατικές, ενώ υποστηρίζουν ότι στο πλαίσιο της επόμενης μεταρρύθμισης της ΚΑΠ θα πρέπει να τεθούν στόχοι μείωσης του κτηνοτροφικού κεφαλαίου!
Αναφορικά με τα παιδιά και τις γεννήσεις, δημοσιογράφος ζητά από διαδηλωτές να υπογράψουν ένα υποτιθέμενο αίτημα διάσωσης του πλανήτη, σταματώντας τις γεννήσεις παιδιών.
Με χαρά ανταποκρίνονται οι περισσότεροι! Η καταστροφολογία «δουλεύει» καλά, ειδικά σε άτομα περιορισμένης νοημοσύνης.
Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Το νέο 2012 είναι το 2050! Μέχρι τότε ή αλλάζουμε ή «βουλιάζουμε», όπως μας λένε. Το έχουμε ακούσει και στην Ελλάδα αυτό; Από ποιόν;


του Κίμωνα Χαραλάμπους
el.gr
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.