Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ:Ρωσικό πολεμικό πλοίο πλησίασε αμερικανικό έπεσαν προειδοποιητικές βολές στην Αραβική Θάλασσα-


ΕΚΤΑΚΤΟ:Ρωσικό πολεμικό πλοίο πλησίασε αμερικανικό έπεσαν προειδοποιητικές βολές  στην Αραβική Θάλασσα-







Θερμό επεισόδιο παραλίγο να προκληθεί, στη βόρεια Αραβική Θάλασσα, καθώς ρωσικό πολεμικό πλοίο φέρεται να πλησίασε επικίνδυνα αμερικανικό πλοίο την ώρα που επιχειρούσε στην βόρεια Αραβική Θάλασσα την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN, το ρωσικό πλοίο αγνόησε τις ειδοποιήσεις του αμερικανικού πολεμικού με κίνδυνο να προκληθεί σύγκρουση. Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν και προειδοποιητικές βολές.
O Πέμπτος Στόλος του Ναυτικού των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι «την Πέμπτη 9 Ιανουάριου, ενώ διεξήγαγε επιχειρήσεις ρουτίνας στη βόρεια Αραβική Θάλασσα, το USS Faragut προσεγγίστηκε απειλητικά από πλοίο του Ναυτικού της Ρωσίας».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.