Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ...ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...Κάποιος Παίζει Με Το Τώρα...Και Προετοιμάζεται Να Παίξει Με...Το Αύριο...Το Δικό Μας Αύριο..!!


ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ...ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...Κάποιος Παίζει Με Το Τώρα...Και Προετοιμάζεται Να Παίξει Με...Το Αύριο...Το Δικό Μας Αύριο..!!

Την πρώτη ημέρα που έπαιξε η πρώτη είδηση για τον κοροναϊο και είχαμε ακόμη 2019 συνέβη κάτι. Οχι στην Κινα, σε αλλο μέρος.
Δεν θα πούμε τι συνέβη την ίδια ημέρα άλλα το έκρυψαν……. φανερά.
Κοίτα, τα περί νυχτερίδας φιδιών αγοράς κλπ. κρατάω επιφύλαξη σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει τύχη, ειδικά στα μεγάλα γεγονότα, όχι αυτη τη φορά γιατί δεν θέλω αλλά γιατί δεν μπορώ… εχω άλλη εικόνα.
Κατά αρχάς υπάρχει προειδοποίηση, 9 μήνες πριν, no name αλλά επίσημη.
Θα Μας Ταχυδρομήσουν Κακόβουλο… Λογισμικό
Αστό αυτό όμως, για κάποιους το είπαμε στην τύχη, όπως τόσα που λέγαμε.
Υπάρχει και αλλη μία προειδοποιηση, απο τον Νοέμβριο. Στον προσωπικό μου λογαριασμο στο fb, εκει που σε εικονες τριπλαρεις τον αλγόριθμο και έτσι μπορω και εκφράζομαι μερικώς πιο ανετα και σε οικονομία χρόνου.
Σε μερικές εικονες άλλη μία συμπτωση με… μάσκα:
Ότι και να πεις, ότι και αν κάνεις, όσες προειδοποιήσεις και αν βγάλεις, όσο καλά και αν τα πει κάποιος, ο κόσμος εκεί έξω εκπαιδεύτηκε να ακούει το σύστημα εξουσιας-φυλακης.
Και αυτό το σύστημα μέρος του οποίου είναι οι παγκόσμιοι οργανισμοί, κάνει τα πάντα για να κρατήσει τις ισορροπίες, να υπάρχει υποταγή με φιλοδώρημα ασφαλείας . Τι και αν αναγνωρίζουν όλα τα κράτη τον κίνδυνο, τι και αν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές… ο ΠΟΥ περιμένει πρώτα την εξάπλωση και μετα την καραντίνα, όταν πλέον θα είναι αργά!
Πάμε στην περιοχή Γουχαν. Εκει μας είπαν ότι μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα, υπάρχουν εργαστήρια τα οποία εργάζονται επάνω στον βιολογικό πόλεμο.
Ερώτημα:
Που νομίζεις κάνουν τα πειράματα; Αναμέσα στα υπόλοιπα ζώα, δεν είναι και ο πίθηκος;;;
Και μάλιστα ο πίθηκος, είναι το πιο πλησιέστερο δημιούργημα στον άνθρωπο, από αυτόν προερχόμαστε σύμφωνα με την επιστήμη….!!!!!
Αν θες να δεις τα αποτελέσματα ενός βιολογικού όπλου, πρώτα τα εφαρμόζεις στο πιστό αντίγραφο και μετα στο πρωτότυπο.
Σίγουρα λοιπόν ξεκίνησε ο ιός από νυχτερίδες ή φίδια;;; αν θυμάσαι έβγαλαν και βίντεο με μια κοπέλα να τρώει μια «μολυσμένη» νυχτερίδα που μάλλον τελικά δεν ήταν μολυσμένη και αναρωτιέσαι…υπήρξε προσπάθεια να δούμε εκεί για να μην δούμε κάπου αλλού;
Αρα η ταπεινή μου εκδοχή, στην οποία όμως δεν θα εμείνω καθόλου, είναι η εξής:
Στην υπόθεση εμπλέκεται εργαστήριο, όπως σωστά είπαν.
Εμπλέκεται πίθηκος , αυτό δεν το είπαν.
Εμπλέκεται ανθρώπινο χέρι που φρόντισε να φτάσει ο ιός στην αγορά…που ήρθε από το μέλλον όπως περιπου στην σειρα και την έκανε πάλι για το μέλλον, όποτε δεν το νοιάζει αν νοσήσει.
Το τελευταίο είναι ένα σενάριο μια μίνι σειράς και………..τίποτα παραπέρα.!!
«Η σειρά…είναι βασισμένη στην κλασσική ταινία του Terry Gilliam, το «12 Monkeys» και ακολουθεί το ταξίδι ενός χρονοταξιδιώτη από το μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, που εμφανίζεται στο παρόν με αποστολή να εντοπίσει και να καταστρέψει την πηγή μιας θανάσιμης επιδημίας που σταδιακά θα εξαλείψει την ανθρωπότητα.»
Πάμε τώρα στο γιατί στην Κίνα και γιατί στην αγορά.
Στην Κίνα γιατί κάτι άλλο ετοιμάζεται να ξεκινήσει από εκεί και το οποίο δεν θα αργήσει να φανεί.
Μετα την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ στις 15/1 , αρχίζουν και φαίνονται τα πρώτα μαύρα σύννεφα για μετάδοση του ιού σε άλλα μέρη.
Επίσης, μην ξεχνάς πως μετα τις 21/1 εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά κλπ.
Την ίδια ημέρα, 21/1, αν θυμάσαι πάλι, όλοι ξυπνήσαμε με μια ευχάριστη είδηση, και με την ελπίδα για την οριστική θεραπεία όλων των μορφών της νόσου που θερίζει.
Την ίδια ημέρα, σε τίτλους πιο κάτω θέριζαν και την ελπίδα…οι ελπίδες μας έγιναν για άλλη μία φορά…. φόβος και σε υπότιτλο φαινόταν ο κίνδυνος πανδημίας.
Και το μήνυμα στα 3 επτάρια της ημέρας εκείνης(21/1) είναι ότι ακόμη κα αν θεραπευτούν ανίατες μέχρι ώρας ασθένειες, έχουν ήδη προβλέψει να καλύψουν το «κενό ασθενείας».
Στην Κίνα λοιπόν….γιατί λόγω υπερπληθυσμού ο ιός θα διασπειρόταν πιο γρήγορα από τον φόβο.
Μας λένε ότι γεννήθηκε στην αγορά….ας το δεχτούμε. Στην αγορά γιατί όμως;;; Για ευνόητους λόγους. Δεν υπάρχει έλεγχος, τρώνε αυτά που κάποιοι μπορούν να μολύνουν κλπ.
Με απασχολεί πολύ όμως το εξής : ότι το πέρασαν σε μια αγορά….τροφίμων.
Εφόσον στις 22 Απριλίου 2019 είχαν εντοπιστεί οι προθέσεις, αυτό δείχνει ότι δαχτυλος «ανθρώπινος» μόλυνε την αγορά τροφίμων.
Δηλαδή τα τρόφιμα (αν μπορείς να τα πεις τρόφιμα αυτά αλλά τέλος πάντων, αν και από το μενού λείπει ο νο1 ύποπτος, ο πίθηκος, και αυτόν τον τρωνε) μολύναν τον άνθρωπο.
Ταχυδρόμησαν επιδημία που πιθανώς να εξελιχθεί σε πανδημία, μέσα από την τροφή.
Κοίτα τώρα κάτι.
Δεν είναι ένα το μέρος αποστολέας.
Εχω την εικόνα ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε και άλλο ξέσπασμα. Πάλι στη διατροφική μας αλυσίδα ίσως με άλλο ξενιστή.
Κάποιο χέρι έβαλε στοχο αυτα που τρώμε..!Κράτα το αυτο.!
Υπάρχει και μία άλλη εικόνα. Ότι σύντομα, θα μολύνουν με κακόβουλο λογισμικό τα οικόσιτα ζώα μας (γαλοπούλες χοίροι κλπ.)..
Και τα κατοικίδια μας γάτες..σκύλους..!
Εχω την εικόνα ότι αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή θα πάρει διαστάσεις αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Δεν είναι μόνο η Κίνα.
Έχουν σημαδέψει δυο Ευρωπαϊκά κράτη, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να το πω αυτό.
Υπάρχει ενα γερμανικο κράτος που ισως τα βρει λιγο πιο σκουρα…αλλα δεν μπορω να πω ποιο κράτος ειναι.
Ούτε για πολιτείες της Αμερικής μπορώ να πω.
Αρα το επόμενο τους βήμα είναι να μολύνουν ότι τρώμε… στα μέρη μας.
Και αν μολυνθούν οι αγορές τροφίμων θα «μολυνθούν» και οι χρηματιστηριακές αγορές… αυτά τα δυο είναι μια αλυσίδα.
Διότι κάποτε είπαμε ότι έχουν σημαδέψει και τις αγορές του χρήματος! Να τις ρίξουν.
Κλείνω με το εξής:
Βάλαμε φίλε μου τα ζώα πάνω από τους ανθρώπους και όχι μονο αυτα….και όλα όσα βάλαμε πάνω από την ανθρώπινη αξία..όπως χρηματα, δοξα,αμάξια,ομάδες,κόμματα..ζώα κλπ,όλα αυτα, με κάποιο τρόπο, θα μας «σκοτώσουν»…!
Rick
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.