Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ 4 ''Αμαζόνες''....!!Βρέθηκαν στην δυτική Ρωσία....!!Τέσσερις γυναίκες πολεμίστριες....!![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ 4 ''Αμαζόνες''....!!Βρέθηκαν στην δυτική Ρωσία....!!Τέσσερις γυναίκες πολεμίστριες....!![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]







4 “Αμαζόνες” βρέθηκαν στην δυτική Ρωσία

Τέσσερις γυναίκες πολεμίστριες που είχαν ταφεί πριν από περίπου 2.500 χρόνια με όπλα, έχουν ανακαλυφθεί στη δυτική Ρωσία. Για πρώτη φορά, οι αρχαιολόγοι βρήκαν μια επιβλητική κεφαλίδα in situ, δηλαδή, ένα τεχνούργημα το οποίο δεν έχει μετακινηθεί από την αρχική θέση απόθεσής του. Η κεφαλίδα είναι τυλιγμένη ακόμα γύρω από το κρανίο της κατόχου του.
Ίσως ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι αν και οι “Αμαζόνες” θάφτηκαν μαζί, ανήκουν σε τρεις διαφορετικές γενιές. Από τεχνική άποψη, οι γυναίκες αναγνωρίστηκαν ως νομάδες της Σκυθίας και φαίνεται να βρέθηκαν σε μία από τις 19 τούμπες που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια αρχαιολογικής έρευνας στο χωριό Devitsa.
 Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε περισσότερα:
Amazon Warriors Discovered – Myth to Reality

ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.