Ticker

10/recent/ticker-posts

Συναγερμός έχει σημάνει ΣΤΑ τουρκικά ΜΜΕ ΚΑΙ στις υγειονομικές αρχές της Σμύρνης από ένα άτομο 30 ετών όπως αναφέρεται κρούσμα του θανατηφόρου ιού Κοροναϊό.

Συναγερμός έχει σημάνει ΣΤΑ τουρκικά ΜΜΕ ΚΑΙ στις υγειονομικές αρχές της Σμύρνης από ένα άτομο 30 ετών όπως αναφέρεται  κρούσμα του θανατηφόρου ιού Κοροναϊό.








Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Σμύρνης από ένα, όπως αναφέρεται, κρούσμα του θανατηφόρου ιού Κοροναϊό.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ένα άτομο μεταφέρθηκε εσπευσμένα με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Σμύρνης με συμπτώματα του θανατηφόρου ιού.

Συγκεκριμένα το άτομο με τα αρχικά, K.Ü., 30 ετών, παρουσίασε ξαφνικά πολύ υψηλό πυρετό, έντονο βήχα, συμπτώματα που εκλήφθηκαν σαν συμπτώματα του θανατηφόρου ιού.

Το άτομο αυτό είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα και στην πόλη Wuhan, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι έχει προσβληθεί από τον ιό αυτό.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.