Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ...Το έτος 2020 του Λευκού Μεταλλικού αρουραίου θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου 2020 – Ετοιμαστείτε για το έτος του αρουραίου!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ...Το έτος 2020 του Λευκού Μεταλλικού αρουραίου θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου 2020 – Ετοιμαστείτε για το έτος του αρουραίου!






Υποσχέθηκα στον εαυτό μου και στους φίλους μου αυτήν την χρονιά (χρόνος, υπάρχει άραγε χρόνος;) να μην καταντήσω καταστροφολόγος! Θέλω να αγιάσω και οι πουτάνες δεν μ' αφήνουν σε ησυχία. Μετά φταίω εγώ που σκοντάφτω μέσα στο παγκόσμιο και μ' αστήρευτη ροή, πουτανιλήκι...παντού φάκες, παντού νοητικές παγίδες, παντού πουτανιλίκι. Ίσως θα πρέπει να σταματήσω κάποτε, αν φυσικά υπάρχει ο χρόνος...

Πάλι οι φίλοι μας αναγνώστες μας έδωσαν τροφή με τα σχόλια τους και γι αυτό τον λόγο συνεχίζω να γράφω για την αστήρευτη ροή της πουτανιάς επάνω στον πλανήτη δίχως χρόνο. Η είδηση έχει τα κόλπα της, έχει τρομερή δόνηση και περνάει άμεσα μες στα εγκεφαλικά κύτταρα μας πριν καν το αντιληφθούμε. Η ζημιά ή η πουτανιά κάνει τρομερή ζημιά σ' ένα ΝΟΥ που είναι αδούλευτος και χωρίς την ικανότητα της διά-κρισης (Δίας=Νους). Όποιος την ελέγχει έχει ένα τρομερό πυρηνικό όπλο στα χέρια του. Πάμε τώρα στο πουτανιλίκι.




Ο αναγνώστης απαντάει στο άρθρο για την "Μαρία Νεκροταφείο", (Kerkhove=Kerkhof=νεκροταφείο) την εκπρόσωπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με το επόμενο σχόλιο:

"Το Ιερό Σάββατο, ο Κρόνιος Ιός θα ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι από το στόμα του Δράκου. Στις 25 Ιανουαρίου 2020, στην Κινέζικη Πρωτοχρονιά χιλιάδες κινέζοι θα διασπείρουν την ασθένεια σε όλον τον πλανήτη. Είναι το έτος του Αρουραίου (RAT) και σαν Αρουραίοι (RATS) τα Κινεζάκια θα κάνουν τη δουλειά για μας! Όλα τα σχεδιάσαμε με τάξη κι αρμονία και τώρα που το μαθαίνετε εσείς έχετε την μοναδική ευθύνη για το κάρμα σας".

Όταν διαβάσεις το σχόλιο πιο πάνω καταλαβαίνεις ότι ο σχολιαστής είναι υπέρ της συγκομιδης μες το έτος του αρουραίου στην χώρα του Δράκου. Ποιο τρωκτικό μεταδίδει την πανώλη; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;; 

Ό Κρόνιος κοροναϊός ξεκινάει μέσα από το στόμα του Δράκου για να αρπάξει τις χιλιάδες ή ίσως τα δις ψυχούλες με τους αμέτρητους κινέζους που ζούνε σ' όλο τον πλανήτη διασκορπισμένοι κατά εκατομμύρια!!! 
Πάνε για μεγάλη μπάζα για τον μαυροψύχη θεό τους. Οργανωμένη και άριστα στημένη επιχείρηση μαζικής Συγκομιδής ψυχών μέσα από την σελήνη! Εκεί καταλήγει η ψυχή για ανακύκλωση προς τον άχρηστο και ανίκανο θεό τους που είναι αποκομμένος από το Πνεύμα, την Πηγή. Το έτος 2020 του Λευκού Μεταλλικού αρουραίου θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου 2020 – που είναι η δεύτερη νέα σελήνη μετά το Ηλιοστάσιο. Ετοιμαστείτε για το έτος του αρουραίου!

Το αξιοσημείωτο είναι, ότι χρειάζονται και την Πανώλη και τον Κοροναϊό καπάκι, για να ταίσουν με δισεκατομμύρια ανθρώπους τον μαύρο μες το έτος του αρουραίου. Άρα για τη μεγάλη συγκομιδή που ετοιμάζουν στην χώρα του Δράκου (όνομα και πράγμα) κάτι τους χαλάει συνέχεια τα σχέδια!

Το σύμπαν λειτουργεί ακαριαία και έχει στήσει τις άμυνες του, εμείς πρέπει να σας ενημερώσουμε, πως θα ξεφύγετε από τον μαύρο και μέσα από την στεφανιαία κορόνα σας, το πάνω τσάκρα, θα μπορέσετε να πολεμήσετε τον Κρόνιο Ιό μέσα από το στόμα του Δράκου.

Μην ξεχνάτε το μίσος για τις γάτες των απατεώνων πολιτικών, όπως η σέκτα θανάτου του Γιάνη με ένα "ν" στην χώρα μας. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι η είδηση εναντίον της γάτας-δολοφόνου (δολοφόνος ποιων;) είναι πανευρωπαικά την ίδια χρονική στιγμή στημένη.... Στο άρθρο Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια... τα γράφουμε όλα. Η πανώλη έχει εχθρούς, τις γάτες και την υγεία μας. Το σύμπαν έχει όμως πολλές άμυνες αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα μέτρα που θα πάρουν θα είναι εναντίον ΣΑΣ, εναντίον του ανθρώπου και της ανθρωπότητας. 

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό!

Λειτουργήστε τον ΝΟΥ σας σαν έλληνες και οι άμυνες στον πλανήτη θα μας οδηγήσουν στην σωστή δόνηση, την αγάπη και την υγεία, την Πηγή του Όλου, τον Δημιουργό του Σύμπαντος.

ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.