Ticker

10/recent/ticker-posts

Σάκης Αρναούτογλου:«Από τις 13 Γενάρη η Ελλάδα θα γίνει η πιο ψυχρή γωνιά της Ευρώπης»


Σάκης Αρναούτογλου:«Από τις 13 Γενάρη η Ελλάδα θα γίνει η πιο ψυχρή γωνιά της Ευρώπης»








Ο χειμώνας… δείχνει πια τις άγριες διαθέσεις του και ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί πως μετά από μια μικρή ανάπαυλα, η Ελλάδα θα γίνει ξανά η πιο ψυχρή γωνιά της Ευρώπης.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ στη σελίδα του στο Facebook.
«Aπόκλιση της θερμοκρασίας μέχρι και τέλη Γενάρη από το Ευρωπαϊκό Μοντέλο!
Μετά από μια θερμοκρασιακή ανάπαυλα από την ερχόμενη Τετάρτη, φαίνεται πως χοντρικά από τις 13 και πάλι και μέχρι τα τέλη του Γενάρη η χώρα μας θα ξαναγίνει σύμφωνα με την μακροπρόθεσμη πρόγνωση του (ημερ/νια έκδοσης 30/12/19) η πιο «ψυχρή» γωνιά της Ευρώπης σε αντίθεση με τα υπόλοιπα τμήματα της και τη Ρωσία όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί μάλλον σε πολύ πιο υψηλά από το μέσο όρο επίπεδα για Γενάρη μήνα!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.