Ticker

10/recent/ticker-posts

Από την 1η Φεβρουαρίου εκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων WhatsApp θα δουν το WhatsApp να μην λειτουργεί στα κινητά τους

Από την 1η Φεβρουαρίου  εκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων WhatsApp θα δουν το WhatsApp να μην λειτουργεί στα κινητά τους







Η εφαρμογή μηνυμάτων WhatsApp θα σταματήσει να δουλεύει σε εκατομμύρια smartphone αυτήν την εβδομάδα, με τους χρήστες να καλούνται να προβούν σε αναβαθμίσεις.
Από την 1η Φεβρουαρίου, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού iOS και Android δεν θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν νέους λογαριασμούς ή να επαληθεύσουν υπάρχοντες λογαριασμούς στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp.
Σύμφωνα με τη The Sun, μεταξύ αυτών που επηρεάζονται είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν την έκδοση Android 2.3.7 ή παλαιότερες.
Έως και 7 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αυτήν την έκδοση του λογισμικού Android, σύμφωνα με την Google.
Το WhatsApp θα σταματήσει επίσης να λειτουργεί σε iPhone με λογισμικό iOS 8 ή παλαιότερα.
Περίπου το 9% των ιδιοκτητών iPhone – οι οποίοι ανέρχονται σε 800 εκατ. σε όλο τον κόσμο -χρησιμοποιούν μια έκδοση του iOS παλαιότερη από το iOS 12, σύμφωνα με την Apple.
Αυτό σημαίνει ότι δυνητικά εκατομμύρια χρήστες θα μπορούσαν να δουν το WhatsApp να μην λειτουργεί στα κινητά τους αυτή την εβδομάδα.
Ευτυχώς τα περισσότερα smartphones έχουν τη δυνατότητα λήψης πιο ενημερωμένων λειτουργικών συστημάτων, συνεπώς οι χρήστες παλαιότερων συσκευών μπορούν να πραγματοποιήσουν αναβαθμίσεις πριν από την 1η Φεβρουαρίου.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.