Ticker

10/recent/ticker-posts

OpenTV....!!ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ Έλληνα ψαρά ΝΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ...«ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΜΕ ΜΠΙΝ......ΚΙΑ» την τουρκική ακτοφυλακή που παρενοχλεί το καΐκι ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ...!![ΒΙΝΤΕΟ]

OpenTV....!!ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ
Έλληνα ψαρά ΝΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ...«ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΜΕ ΜΠΙΝ......ΚΙΑ» την τουρκική ακτοφυλακή που παρενοχλεί το καΐκι ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ...!![ΒΙΝΤΕΟ]







Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο αποτελούν για τους Έλληνες ψαράδες οι ψευτοτσαμπουκάδες από τις τουρκικές ακταιωρούς στα ελληνικά χωρικά ύδατα, χωρίς όμως αυτό να τους πτοεί.

Στα Ίμια, οι Καλύμνιοι ψαράδες μάλιστα φαίνεται πως δεν μασάν τα λόγια τους όταν αντιλαμβάνονται την προκλητική συμπεριφορά της τουρκικής ακτοφυλακής και αντιδρούν με… «γαλλικά».

«Το πολύ πολύ να μας κλ@@@@ε τα α@@@@@α, μ@λ@κ@@ες Τουρκαλάδες» ακούγεται να φωνάζει ένας ψαράς ξεσπώντας. «Τουρκαλάδες, φυτά... Πάρε φόρα, ευθεία! Χάλια» συνεχίζει και τους "στολίζει" με διάφορους χαρακτηρισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι οι Καλύμνιοι ψαράδες αντιμετωπίζουν συχνά προκλητικές ενέργειες από την τουρκική ακτοφυλακή καθώς απλώνουν τα δίχτυα τους στην περιοχή μεταξύ Καλόλυμνου και Ιμίων. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο. Σε αυτό φαίνεται πώς ένα σκάφος του τουρκικού Λιμενικού προσεγγίζει απειλητικά ένα ελληνικό καΐκι, αδιαφορώντας για την παραβίαση των συνόρων. Η τουρκική ακταιωρός, με σειρήνες και προβολείς, προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να διώξει τους Έλληνες ψαράδες από την περιοχή.

«Θα πηγαίνουμε και άμα μας διώχνουν θα ξαναπηγαίνουμε», δήλωσε ένας ψαράς στο Open.

Με το φως της ημέρας οι καταδιώξεις του τουρκικού Λιμενικού γύρω από την περιοχή των Ιμίων συνεχίζονται, αγνοώντας επιδεικτικά την παρουσία της ελληνικής ακτοφυλακής. Σημειώνεται ότι παρά τις συνεχείς προκλήσεις της τουρκικής ακτοφυλακής οι Έλληνες ψαράδες επιδεικνύουν μεγάλη ψυχραιμία, γι’ αυτό και τα πράγματα δεν έχουν οδηγήσει σε ένα θερμό επεισόδιο στην περιοχή.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.