Ticker

10/recent/ticker-posts

GEWKWN:ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ...!!Λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, οι προετοιμασμένοι γι’ αυτήν την ώρα και ημέρα και μήνα και χρονιά, για να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων....!!

GEWKWN:ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ...!!Λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, οι προετοιμασμένοι γι’ αυτήν την ώρα και ημέρα και μήνα και χρονιά, για να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων....!!







GEWKWN: Από τον Γέροντα μου
Πολύ σημαντικές σημειώσεις από τον Γέροντα…
9-15 Και λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, οι προετοιμασμένοι γι’ αυτήν την ώρα και ημέρα και μήνα και χρονιά, για να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων.
9-16 Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού είναι διακόσια εκατομμύρια (2×10.000×10.000), άκουσα τον αριθμό τους.
ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : ‘’ το ιππικό είναι Ρώσοι, Αμερικανοί και Κινέζοι’’
9-17 Και μ’ αυτό τον τρόπο είδα τους ίππους στην όραση και αυτούς που κάθονται πάνω τους: Να έχουν θώρακες πύρινους (κόκινους) και υακίνθινους (γαλάζιους) και θειαφένιους (κιτρινωπούς)· και τα κεφάλια των ίππων σαν κεφάλια λιονταριών, και από τα στόματά τους, βγαίνει φωτιά και καπνός και θειάφι.
ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : Κόκκινοι= Ρώσοι……. Μπλε = Αμερικανοί…. κίτρινοι = Κινέζοι
(Ο ισχυρός άγγελος, και το μικρό βιβλίο)
Και είδα άλλο άγγελο, ισχυρό, να κατεβαίνει από τον ουρανό, ντυμένο με νεφέλη, και το ουράνιο
τόξο πάνω στο κεφάλι του, και το πρόσωπό του σαν τον ήλιο, και τα πόδια του σαν πύρινοι στύλοι
10-2 και έχει στο χέρι του ένα βιβλίο ανοιγμένο. Και έθεσε το πόδι του το δεξί πάνω στη θάλασσα
και το αριστερό πάνω στη γη
ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : ‘’ Το ένα πόδι είναι στην θάλασσα ( ΑΙΓΑΙΟ ) και το άλλο στην ξηρα.. ( Ελλάδα ) ’’
10-5 Και ο άγγελος, που είδα να στέκεται πάνω στη θάλασσα και πάνω στη γη, σήκωσε το χέρι
του το δεξί στον ουρανό
10-6 και ορκίστηκε σ’ Αυτόν που ζει στους αιώνες των αιώνων, ο οποίος έχτισε τον ουρανό και όσα υπάρχουν σ’ αυτόν, και τη γη και όσα υπάρχουν σ’ αυτήν, και τη θάλασσα και όσα υπάρχουν σ’ αυτήν, ότι χρόνος πια δεν υπάρχει.
10-7 Αλλά στις ημέρες της φωνής του έβδομου αγγέλου, όταν μέλλει να σαλπίζει, τότε επιτελέστηκε το μυστήριο του Θεού, καθώς ευαγγέλισε (χαροποιά προανάγγειλε) στους δικούς του δούλους, τους προφήτες.
10-8 Και η φωνή που άκουσα από τον ουρανό πάλι μιλά μαζί μου και λέει. Πήγαινε, λάβε το μικρό βιβλίο το ανοιγμένο στο χέρι του αγγέλου που στέκεται πάνω στη θάλασσα και πάνω στη γη.
10-9 Και πήγα προς τον άγγελο, λέγοντάς του να μου δώσει το βιβλίο το μικρό. Και μου λέει. Λάβε
και κατάφαγέ το· και θα σου πικράνει την κοιλιά, αλλά στο στόμα σου θα είναι γλυκό σαν μέλι.
ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : ‘’ γλυκό στο στόμα ( είναι η Ελλάδα ) που θα ξεμείνει από τα κακά ‘’
10-10 Και έλαβα το βιβλίο από το χέρι του αγγέλου και το κατάφαγα και ήταν στο στόμα μου σαν μέλι γλυκό· αλλά όταν το έφαγα, πικράθηκε η κοιλιά μου.
ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : ‘’ το πικρό στην κοιλιά είναι που θα βλέπετε όλους τους άλλους ( των)
άλλων χωρών που θα υποφέρουν.’’
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΑ
Και μου δόθηκε καλάμι (μετρήματος) όμοιο με ραβδί, λέγοντάς μου. Σήκω και μέτρησε το ναό του Θεού και το θυσιαστήριο και εκείνους που προσκυνούν μέσα σ’ αυτόν.
ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : ‘’ όσοι είναι μέσα στον ναό είναι οι δικοί του Χριστού
11-2 Αλλά την αυλή την εξωτερική του ναού, βγάλ’ την έξω από το μέτρημα και μην την μετρήσεις, γιατί δόθηκε στα έθνη, και την πόλη την Αγία θα πατήσουν σαράντα δύο μήνες.
ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : Αυτού που θα είναι έξω από τον Ναό θα είναι τα Ιεροσόλυμα εκεί που θα μαζευτούν όλοι’
Ο κόσμος παιδιά μου θα υποφέρει, όμως Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας υποσχέθηκε ότι ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ, θα γίνουν πράγματα, αλλά θα δείτε ότι σε χρόνο μηδέν οι Έλληνες θα έχετε προστασία, όχι επειδή είστε οι καλύτεροι, αλλά επειδή Ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θέλει, δεν μπορεί να σβήσει τον ..ΠΥΡΗΝΑ !!!
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ; από που θα ξεκινήσει να διαδοθεί πάλι ο Χριστιανισμός ;
Αυτά θα τα ισοπεδώσουν αυτοί οι άπιστοι και οι αντίχριστοι που έχουν αρχίσει χρόνια τώρα το έργο του εωσφόρου, όμως τώρα βγήκαν στην επιφάνεια όπως το λάδι πανω στ λάχανα.
Γι’ αυτό να προσπαθήσετε τώρα, αυτήν την στιγμή, από χθες ακόμα αν ητο δυνατόν, να μιλήσετε με τον κόσμο, να τον φέρετε στις εκκλησίες πριν να είναι αργά !
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.