Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτοαποκαλούνται «τρανσουμανιστές» ΚΑΙ Δεν θα είναι μόνο ένα το τσιπάκι...!!Προετοιμάζουν τον πλανήτη για την εποχή του «μετανθρώπου»...!!Αν Υπερισχύσει το «κακό σενάριο» είστε έτοιμοι να το αρνηθείτε; (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αυτοαποκαλούνται «τρανσουμανιστές» ΚΑΙ Δεν θα είναι μόνο ένα το τσιπάκι...!!Προετοιμάζουν τον πλανήτη για την εποχή του «μετανθρώπου»...!!Αν Υπερισχύσει το «κακό σενάριο» είστε έτοιμοι να το αρνηθείτε; (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)







Δεν θα είναι μόνο ένα το τσιπάκι  (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το καθετί θέλει την μεθοδολογία του.

Προκειμένου να οδηγηθούμε σε μία απόλυτα δικτυωμένη παγκόσμια κοινωνία, όπου όλοι θα είμαστε συνδεδεμένοι σε έναν κεντρικό παγκόσμιο υπερυπολογιστή, υπάρχει το μεταβατικό στάδιο.

Αφού έχει διαφημιστεί σε επαρκές επίπεδο η εμφύτευση των μικροτσίπ, τώρα μία… «εραστής» της τεχνολογίας εμφύτευσε στο σώμα της κλειδιά και φώτα LED, προκειμένου να το «αναβαθμίσει», όπως δήλωσε στην βρετανική τηλεόραση.

Η 31χρονη Winter Mraz, ξεκίνησε να «αναβαθμίζει» τον εαυτό της, έπειτα από ένα άσχημο δυστύχημα που είχε με το αμάξι. Η μηχανικός από το Λίβερπουλ αποκόμισε τόσα πολλά εμφυτεύματα από το δυστύχημα, που αποφάσισε να τα περάσει σε άλλο επίπεδο.

Αποφάσισε να πληρώσει για εμφυτεύματα, τα οποία θα της διευκόλυναν την ζωή.

Αυτά περιλαμβάνουν ένα τσιπάκι στο αριστερό χέρι για να ανοίγει την μπροστινή της πόρτα, κάτι σαν κάρτα ασφαλείας και ένα δεύτερο τσιπάκι στο δεξί χέρι, που περιέχει την επαγγελματική της κάρτα, την οποία μπορεί να στέλνει στα κινητά των επίδοξων πελατών της.


THE SUN
«Δεν μπορώ πια να ξεχάσω τα κλειδιά μου. Είναι στο χέρι μου», αναφέρει.

Ωστόσο δεν είναι όλα τα εμφυτεύματα της Winter πρακτικά. Έχει και φώτα LED στους πήχεις της, τα οποία λαμπυρίζουν, όταν περνά από πάνω τους έναν μαγνήτη.

Η Αγγλίδα μηχανικός ανήκει στην κατηγορία ανθρώπων, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «τρανσουμανιστές».

Προετοιμάζουν τον πλανήτη για την εποχή του «μετανθρώπου», ο οποίος θα λαμβάνει εμφυτεύματα για να καλυτερεύσει, όπως ισχυρίζονται αυτοί που τα βελτιώνουν συνεχώς, προκειμένου να εισέρχονται στο σώμα ανώδυνα, την καθημερινότητά του, την ζωή του, την υγεία του κοκ.

Όντας φυσικά δικτυωμένος! Τα εμφυτεύματα θα υπάρχουν σε όλο το σώμα και θα είναι, αναγκαστικά, συνδεδεμένα με ένα κεντρικό σύστημα, το οποίο θα τα αναβαθμίζει, μέσω ενημερώσεων, όπως συμβαίνει με τους υπολογιστές και τα Windows. Το κεντρικό σύστημα θα διαβάζει τις πληροφορίες μας και θα προσφέρει ενημερώσεις, ανάλογα με τις ανάγκες και τις… σκέψεις μας.



Κεντρικό σύνθημα: «Να απολαύσεις την ζωή σου»! Αυτό ενδεχόμενα θα είναι και το μότο της τελικής μορφής της παγκοσμιοποίησης, η οποία επιδιώκεται να είναι μία παγκόσμια κυβέρνηση, που θα επικρατήσει, εν αρχή, στις περιοχές που ελέγχει η λεγόμενη αριστερόστροφη Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση κ.α.).

Με τα εμφυτεύματα όλα θα γίνουν! Όχι μόνο θα θεραπεύεσαι αλλά θα βελτιώνεσαι, χωρίς καθόλου κόπο.

Αρκεί να μην ανακατεύεσαι και πολύ στα πολιτικοκοινωνικά τεκταινόμενα. Τουλάχιστον όχι με διαφορετική άποψη από την επικρατούσα.

Σίγουρα η τεχνολογία μπορεί να είναι ωφέλιμη, εφόσον χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό και όχι ως μέσο εξάρτησης και απόλυτου ελέγχου.

Αν ισχύσει το «κακό σενάριο», είστε έτοιμοι να την αρνηθείτε;





ΦΩΤΟ VIDEO SCREENSHOT
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.