Ticker

10/recent/ticker-posts

Ελένη Μενεγάκη:Βγήκε από το αμάξι ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ στη Λεωφόρο Κηφισίας και άρχισε να… τρέχει...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ στη βροχή....!![ΦΩΤΟ]


Ελένη Μενεγάκη:Βγήκε από το αμάξι ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ στη Λεωφόρο Κηφισίας και άρχισε να… τρέχει...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ στη βροχή....!![ΦΩΤΟ]








Αν κάτι βάλει στο μυαλό της η παρουσιάστρια του ALPHA ή αν κάτι της αρέσει πολύ, το πείσμα της να το αποκτήσει είναι σχεδόν παροιμιώδες, για όσους τη γνωρίζουν καλά. Είτε αφορά τα πιο σύνθετα επαγγελματικά της ζητήματα είτε, όμως, και τις πιο απλές καθημερινές της συνήθειες. Μέχρι και την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες αψήφησε προκειμένου να φτάσει στο αγαπημένο της ζαχαροπλαστείο στη Λεωφόρο Κηφισίας, το οποίο μάλιστα προτιμά σταθερά το τελευταίο διάστημα για τις αγορές της.
Η παρουσιάστρια, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, στάθμευσε ακριβώς έξω από το κατάστημα, βγήκε από το αυτοκίνητό της χωρίς ομπρέλα, αδιαφορώντας για τη βροχή που έπεφτε με ορμή πάνω της, και βρεγμένη μπήκε στο ζαχαροπλαστείο με φόρα για να κάνει τις αγορές της.
Όπως έχει παραδεχτεί, η γλυκατζού της οικογένειάς της είναι η μικρότερη κόρη της Μαρίνα, για την οποία και αγόρασε τα αγαπημένα της σοκολατάκια, ενώ ψώνισε δύο διαφορετικά είδη από πάστες αλλά και ένα από τα πιο φημισμένα κέικ βανίλιας, σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Άλλωστε, το κέικ είναι το αγαπημένο γλυκό όλων των παιδιών της και εκείνη, μάλιστα, πολύ συχνά μπαίνει στην κουζίνα της για να τους το ετοιμάσει. Με την ίδια φόρα που μπήκε στο κατάστημα, βγήκε από αυτό, και επειδή η βροχή δεν την τρόμαξε καθόλου, μας πόζαρε με νάζι λίγο πριν αναχωρήσει για το σπίτι της στα Μελίσσια.
Ατρόμητη στην μπόρα και στο χαλάζι η Ελένη Μενεγάκη

Με ροκ στυλ στη βροχή!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.