Ticker

10/recent/ticker-posts

ΙΣΧΥΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ....!!Πρόκειται για μία ειδική κατηγορία γυναικών...!!ΙΣΩΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ...ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ...!!

ΙΣΧΥΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ....!!Πρόκειται για μία ειδική κατηγορία γυναικών...!!ΙΣΩΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ...ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ...!!







Ισχυρές γυναίκες: Έξι λάθη που δεν κάνουν ποτέ σε μία σχέση
Ισχυρές γυναίκες – Ανθρώπινες σχέσεις: Οι πραγματικά ισχυρές γυναίκες δεν πράττουν, βάσει των όσων κάνουν, οι κοινές γυναίκες. Πρόκειται για μία ειδική κατηγορία γυναικών, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί από αίσθημα ελευθερίας προς τις επιθυμίες του συντρόφου της. Ωστόσο, αν εκείνος ξεπεράσει, τα όρια, τότε δεν υπάρχει γυρισμός.
Δεν συγχωρούν την απιστία: Σε μία τέτοια περίπτωση, επιλέγουν να αποχωρήσουν από τη σχέση.
Δεν μοιράζονται τα οικονομικά τους στοιχεία: Δεν δείχνουν στο σύντροφό τους, τα οικονομικά τους, διότι θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε αυτό το κομμάτι.
Δεν λένε ποτέ ψέματα για το πώς νιώθουν: Είτε είναι ευχαριστημένες με κάτι, είτε έχουν κάποιο πρόβλημα, δεν μένουν με κλειστό στόμα. Προτιμούν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους.
Δεν γκρινιάζουν: Είναι γυναίκες, οι οποίες παραχωρούν χώρο και χρόνο στο σύντροφό τους. Δεν αρέσκονται να του κάνουν ανάκριση για τίποτα. το μόνο που επιθυμούν, είναι να τον βλέπουν ευτυχισμένο δίπλα τους.
Δεν επιμένουν να κάνουν πράγματα μαζί με το σύντροφό τους, αν δεν το επιδιώκει και εκείνος: Δηλαδή, αν δεν θέλει ο σύντροφός τους να βλέπει ταινίες μαζί τους, επιλέγουν να τις παρακολουθούν με τις φίλες τους. Δεν θέλουν να δημιουργήσουν μία ασφυχτική σχέση.
Δεν φοβούνται να χωρίσουν: Δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιολογηθούν για τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν σε μία σχέση, στην οποία δεν περνούν καλά. Επίσης, δεν επιλέγουν να προσπαθήσουν ξανά για να φτιάξουν τα πράγματα. Διαλέγουν το δρόμο χωρίς επιστροφή. Δηλαδή, την αποχώρηση από τη σχέση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.