Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΗΜΕΡΑ θα σας ΤΑ αποκαλύψω ΟΛΑ και Ο Θεός βοηθός…!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ όμως σας υπόσχομαι ότι την ΕΛΛΑΔΑ θα την προστατευσω...!!Θα γίνουν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ αλλά ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ....!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΗΜΕΡΑ θα σας ΤΑ αποκαλύψω ΟΛΑ και Ο Θεός βοηθός…!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ όμως σας υπόσχομαι ότι την ΕΛΛΑΔΑ θα την προστατευσω...!!Θα γίνουν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ αλλά  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ....!![ΒΙΝΤΕΟ]






Στο τέλος του κειμένου θα σας αποκαλύψω κάτι και Ο Θεός βοηθός…..



Ιησούς Χριστός : ‘’ Δεν θα αφήσω να καταστραφεί Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ, θα γίνει επιστράτευση, αλλά όπως θα πάτε έτσι θα επιστρέψετε, σας έδωσα όλες τις πληροφορίες μέσω των Προφητών μου μέσω των Αγίων μου και μέσω των ανθρώπων μου.



Μετά τα γεγονότα το ψαλτήρι θα αλλάξει γιατί έχει επέμβει πολύ το ανθρώπινο χέρι



Θα έρθει ο καιρός που οι ασθένειες θα θεραπεύονται χωρίς Ιατρό, θα σηκώνετε το βλέμμα σας στον Ουρανό θα επικαλείσθε Την Αγία Τριάδα και θα ζητάτε να σας πάρει την συγκεκριμένη αρρώστια .



Θα κλείσουν τα σύνορα της Ελλάδας από ΕΜΕΝΑ όχι από τους άλλους, θα κλείσουν για να μην χαλάσει ο πυρήνας…



Ότι ακούτε από όλους μας είναι από την ίδια πηγή, Την Αγία Τριάδα, ΠΑΤΗΡ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.



Το λέω ατράνταχτα εσείς οι δικοί μου ( το ιερατείο ) πρώτοι θα με προδώσετε, θυμηθείτε 2000 χρόνια πριν : νίπτω τας χείρας μου είπαν, έτσι θα πουν και τώρα οι παγκοσμιοποιητες, έτσι θα γίνουν έχετε μπει στον δρόμο.



Και όταν ακόμα θα κόβετε τα νύχια σας, να κάνετε προσευχή διότι είσθε μέσα στα γεγονότα



Ισχύουν τα πάντα που σας είπα, ότι θα γίνουν, ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ θα υποφέρετε θα πονέσετε, σας είχα πει παλαιοτερα ότι η πίστη θα περάσει από το στομάχι ( πείνα )



Εσείς οι άνθρωποι Μου πρέπει να μιλήσετε ανοιχτα σε όλον τον κόσμο και να μην διακρίνετε εάν κάποιος……. είναι οτιδήποτε άλλο ….



Πρέπει αυτό που θέλουν να κάνουν αυτοί με την παγκοσμιοποίηση, να το κάνετε εσείς με την Χριστοποιηση του κόσμου, για να μάθουν ποιος είναι Ο Χριστός, Η Παναγία, να μάθουν για Τον Ουράνιο Πατέρα, Το Άγιο Πνεύμα, την Αγία Τριάδα, να μάθουν τον βίο των Αγίων.



Διότι κανείς, με τα προβλήματα που περναει, δεν θα καθίσει να διαβάσει τους βίους των Αγίων, η τους Αγίους Πατέρες.



Ήδη θα ξεχάσουν ότι μέσα στα σπίτια τους έχουν την Καινή Διαθήκη, την έχουν στις βιβλιοθήκες σαν ένα διακοσμητικό βιβλίο, ώστε να λένε ότι ‘’ είμαστε και εμείς Χριστιανοί και έχουμε την Καινή Διαθήκη ‘’



Διότι έτσι θα σας κάνουν με αυτά που τραβήξατε και τραβάτε, πρέπει να είσθε πολύ δυνατοί, και να μιλήσετε ανοιχτα στον κόσμο, μην ανησυχείτε για τα λόγια που θα βγάλετε από το στόμα σας, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑΝ ΜΟΥ, όμως πρέπει να με έχετε στην καρδιά σας, στην ψυχή σας, και να ανοίξετε τα μάτια του κόσμου…..



Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ όμως σας υπόσχομαι ότι την ΕΛΛΑΔΑ θα την προστατευσω, θα γίνουν πράγματα αλλά θα δείτε ότι σε χρόνο μηδέν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ..



Όχι επειδή είστε οι καλύτεροι, αλλά επειδή δεν μπορώ να σβήσω τον πυρήνα..



ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ; από πού θα ξεκινήσει να διαδοθεί πάλι ο χριστιανισμός ;



Αυτά θα τα ισοπεδώσουν αυτοί οι άπιστοι και οι αντίχριστοι, που έχουν αρχίσει χρόνια τώρα το έργο του εωσφόρου, όμως τώρα βγήκαν στην επιφάνεια, όπως το λάδι πάνω στα λάχανα.



Γι’αυτό να προσπαθήσετε τώρα, αυτήν την στιγμή, από χθες ακόμα, αν ητο δυνατόν, να μιλήσετε με τον κόσμο, να τον φέρετε στις εκκλησίες πριν να είναι αργά…



Ήδη μέσα στις εκκλησίες, μερικοί νεοεποχιτες ιερείς, θα αρχίσουν να ελαττώνουν και τα μυστήρια, θα πουν δεν πειράζει που δεν τήρησες τις νηστείες και έφαγες χθες, έλα σήμερα να κοινωνήσεις, δεν πειράζει εάν πήγες με άλλην γυναίκα…. .και όπως τότε με τον Πάπα, θα σας δίνουν συγχωροχάρτια, γιατί ο Θεός συγχωρεί…..



Ναι Ο Θεός συγχωρεί διότι είναι εύσπλαχνος, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΟΣ, αλλά τι γίνεται με αυτούς που συγχωρούν εν ονόματι Του Θεού ; εν ονόματι ποιου θεού συγχωρούν τον κόσμο αυτοί.



Πως λέγετε ο θεός τους; θεός Μέγας η θεός ανύπαρκτος ; ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΓΗΙΝΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ



Η ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ ( ΙΕΡΑΡΧΕΣ ) ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…



Δυο η τρεις κεφαλες, πρώτα εσείς θα με προδώσετε, οι ιεράρχες……



Όμως όπως Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ, γνωρίζω πολύ καλά ότι θέλουν να καταστρέψουν ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, σας το λέω όμως για πολλοστή φορά ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ δεν πρόκειται να μπει αγκάθι στο πόδι σας και μέσα στην οικογένεια σας



Αυτοί (οι παγκοσμιοποιητες) δεν έχουν ανάγκη από χρήματα, έχουν μεγάλη ανάγκη να καταστρέψουν ψυχές….



Θέλουν να καταστρέψουν το στράτευμα Του Πατέρα Μου, Το δικό Μου στράτευμα…



Μιλήστε παιδιά μου στο κόσμο με αγάπη με ανοιχτα λόγια, δεν δημαγωγούμε, θα πείτε : βαλε μέσα σου Τον Χριστό και ζήσε μαζί του και Αυτός θα σε καθοδήγηση, μιλήστε με ανοιχτα λόγια όπως μιλούν και εκείνοι, και με αληθινές πράξεις, με αγάπη-αγάπη-αγάπη.



Μόνο όταν θα προσφέρετε αγάπη, μόνο τότε θα σας πιστέψει ο κόσμος



Αφήστε τα παιδιά σας στα χέρια Μου, στην ποδιά Της Παναγία σας, και θα σας τα μεγαλώσει Εκείνη όπως ξέρει Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ως Μάνα να τα μεγαλώσει Εκείνη….’’



ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN : σήμερα θα σας αποκαλύψω ότι όλα τα μηνύματα από τον Γέροντα μου, είναι μηνύματα από τον Ιησού Χριστό μέσω του Γέροντα μου, όταν άρχισα πριν από κάποια χρόνια να δημοσιοποιώ τα μηνύματα είχα εντολή να μην αναφέρω ότι είναι από τον Κύριο, διότι δεν ήταν η ώρα ακόμη, μετά όμως που ο Μονάχος Μωυσής εκ Πρεβέζης αποκάλυψε ότι η πηγή είναι η ίδια, όπως και τα χειρόγραφα των μηνυμάτων Του Κυρίου και Θεού μας.. ….δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζω το απόρρητο…….



Ο Μοναχός Μωυσής και εγώ ο GEWKWN έχουμε τον ίδιο Γέροντα ο οποίος μας στέλλει τα χειρόγραφα με τα μηνύματα Του Ιησού Χριστού…… θέλω να τονίσω ότι σε κανένα από τα μηνύματα δεν πρόσθεσα ούτε αφαίρεσα οτιδήποτε, και ότι αυτά που διαβάσατε στα μηνύματα του Γέροντα μου είναι μηνύματα από τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, και όταν Ο Κύριος και Θεός μου Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝ, δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αυτό, εάν πιστέψετε αυτό τότε θα ανοίξουν οι οφθαλμοί σας και θα δείτε την αλήθεια, μπορείτε εμένα να με βρίζετε να με συκοφαντείτε, να με περιγελάτε αλλά σας παρακαλώ για το δικό σας καλό όσο και αν δεν θέλετε να πιστέψετε μην αμφιβάλλετε τα λόγια ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ………
 GEWKWN

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.