Ticker

10/recent/ticker-posts

ΛΙΓΟ πριν τα Χριστούγεννα....!!ΧΑΜΟΣ έχει γίνει για ένα βιβλίο ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ που μαθαίνει πεντάχρονα παιδιά πως να..καλούν δαίμονες...ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ... ΠΑΙΧΝΙΔΙ...!!Εχουν ξεσηκωθεί γονείς ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΛΙΓΟ πριν τα Χριστούγεννα....!!ΧΑΜΟΣ  έχει γίνει για ένα βιβλίο ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ που μαθαίνει πεντάχρονα παιδιά πως να..καλούν δαίμονες...ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ... ΠΑΙΧΝΙΔΙ...!!Εχουν ξεσηκωθεί γονείς ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....!![ΒΙΝΤΕΟ]







Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μεγάλος ντόρος έχει γίνει για ένα παιδικό βιβλίο που μαθαίνει πεντάχρονα παιδιά πως να..καλούν δαίμονες!
Τα όσα βλέπουμε γύρω μας να συμβαίνουν είναι πράγματι εξοργιστικά, και το «βιβλίο των δαιμόνων για παιδιά» αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα». Για το βιβλίο αυτό έχουν ξεσηκωθεί γονείς αλλά και ιερείς ανά τον κόσμο.
Σε σχέση με κάποια άλλα που κυκλοφόρησαν παλαιότερα -και τα περισσότερα αποσύρθηκαν- αυτό διαφέρει, στο ότι δεν ενημερώνει απλά τα παιδιά για την ύπαρξη του Σατανισμού ως ένα αποκρυφιστικό κίνημα, αλλά τους διδάσκει πως να φτιάχνουν ορισμένα σχήματα, που μοιάζουν παρά πολύ με τις πραγματικές σφραγίδες των δαιμόνων που χρησιμοποιούνται στη Σολωμονική.
Ας δούμε όμως πως παρουσιάζεται το βιβλίο στα παιδιά και πως τα ρίχνουν στα δίχτυα του Σατανισμού από τέτοια τρυφερή ηλικία.
Μια μικρή περίληψη είναι η παρακάτω: Δεν θέλεις να πετάξεις τα σκουπίδια απόψε; Έχεις πνιγεί στις εργασίες για το σπίτι; Αυτός ο νταής στο σχολείο σου κάνει τη ζωή δύσκολη; Πάρε τα χρωματιστά μολύβια, σχεδίασε τις σφραγίδες και κάλεσε τους δαίμονες!
Με λίγα λόγια το βιβλίο οδηγεί το παιδί να καλέσει δαίμονες για να το βοηθήσουν με τα προβλήματα της καθημερινότητας.
«Το βιβλίο των δαιμόνων για παιδιά» παρουσιάζει την επίκληση δαιμόνων ως κάτι «συνηθισμένο και συνιστώμενο», δήλωσε ο ιερέας Francesco Bamonte. «Προσκαλώντας τα παιδιά να συμμαχήσουν μαζί τους, να τα εκμεταλλευτούν … Μην ανακατεύεστε με τους δαίμονες», προειδοποιεί.
«Όποιος οδηγεί ένα παιδί να καλέσει έναν δαίμονα είναι σαν να του δίνει μια χειροβομβίδα στα χέρια του για να παίξει. Αργά ή γρήγορα το παιδί θα την ενεργοποιήσει και η βόμβα θα εκραγεί στα χέρια του», τονίζει.
Ένα κίνημα εξορκιστών επίσης αντέδρασε για το εν λόγω βιβλίο, δηλώνοντας πως αποτελεί μέρος μιας τάσης για ενσωμάτωση της σατανολατρείας ως μια «εναλλακτική θρησκεία», λέει ο Bamonte, προσθέτοντας ότι η παροχή τέτοιου υλικού σε παιδιά διαστρεβλώνει την διάκριση τους ανάμεσα στο τι είναι καλό και τι είναι κακό.
«To να διδάξεις τα παιδιά να ζητούν βοήθεια από έναν δαίμονα είναι σαν να τους λες να ζητήσουν βοήθεια από έναν εγκληματία», πρόσθεσε.
Άραγε είναι τυχαίο πως ο ντόρος αυτός έγινε μέσα στα Χριστούγεννα; Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως ο Ιησούς Χριστός Νικά και είτε το θέλουν είτε όχι οι «κακοί», παρά το ότι κάνουν τα δικά τους σχέδια, όλοι προωθούν το σχέδιο Του.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.