Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΗΣΥΧΙΑ επικρατεί στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ...!!Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη σε στελέχη των ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ Ενόπλων Δυνάμεων και των μελών των οικογενειών τους ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ....!!ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΟΙ...!!


ΑΝΗΣΥΧΙΑ επικρατεί στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ...!!Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη σε στελέχη των ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ Ενόπλων Δυνάμεων και των μελών των οικογενειών τους ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ....!!ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΟΙ...!!









Ανησυχία επικρατεί στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ, καθώς όπως δείχνουν στοιχεία νέας έρευνας, είναι αρκετά μεγάλο το ποσοστό των Αμερικανών στρατιωτών και των οικογενειών τους, που τρέφει…»φιλορωσικά» αισθήματα και εντυπώσεις.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη σε στελέχη των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων και των μελών των οικογενειών τους, υπάρχει μεγάλο ποσοστό το οποίο έχει «φιλορωσικά» αισθήματα και απόψεις, κάτι που σίγουρα έχει προκαλέσει προβληματισμό αλλά και ανησυχία στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.
Περισσότεροι από 1.000 Αμερικανοί και Αμερικανίδες συμμετείχαν στη δεύτερη ετήσια «Έρευνα Εθνικής Άμυνας» που διεξήγαγε από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, το Προεδρικό Ίδρυμα και Ινστιτούτο του Ρόναλντ Ρέιγκαν (με ένα περιθώριο σφάλματος +/- 3,1 ποσοστιαίες μονάδες).

Τα ανησυχητικά στοιχεία

Σχεδόν το 46% των ερωτηθέντων, που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, θεωρούν τη Ρωσία ως σύμμαχο ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η αύξηση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών. Ωστόσο σύμφωνα με στοιχεία της «Voice of America», το 71% όλων των Αμερικανών και το 53% των οικογενειών με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, βλέπουν τη Ρωσία ως εχθρό.
Αυτό όμως κάθε άλλο παρά καθησυχάζει το αμερικανικό Πεντάγωνο, το οποίο βλέπει μια άνοδο στη «φιλορωσική» εντύπωση των Αμερικανών στρατιωτών και των μελών των οικογενειών τους, ενώ στέλεχος του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι «υπάρχει μια προσπάθεια εκ μέρους της Ρωσίας να πλημμυρίσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με παραπληροφόρηση, ακριβώς για να πετύχει τον σκοπό αυτό».
Στη συνέχεια τόνισε ότι αυτό επιτυγχάνεται μέσω «fake news που αποσκοπούν να προκαλέσουν συμπαθητικές και φιλορωσικές απόψεις», ενώ υπογράμμισε ότι «το Πεντάγωνο εργάζεται ενεργά για να αντιμετωπίσει τη ρωσική παραπληροφόρηση όποτε είναι δυνατόν».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.