Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΩΡΑ!!''Δολοφονική'' ενέργεια των Τούρκων...!!ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ''ΑΤΥΧΗΜΑ'' ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ «ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ....!!

ΤΩΡΑ!!''Δολοφονική'' ενέργεια των Τούρκων...!!ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ''ΑΤΥΧΗΜΑ'' ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ «ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ....!!








Οι Τούρκοι επιδιώκουν ατύχημα στο Αιγαίο και δεν πρόκειται για αυθαίρετη εκτίμηση, αλλά για άποψη αεροπόρων που στηρίζεται σε γεγονότα, το οποίο σημειώνει ότι το τελευταίο απ΄ αυτά συνέβη την Τρίτη, κατά τη διάρκεια των πολύ σκληρών αερομαχιών που έγιναν στο Αιγαίο.
Χειριστής τουρκικού F-16,το οποίο είχε χάσει την αερομαχία και καταδιωκόταν από ελληνικό F-16, επέλεξε να κάνει άφεση αερόφυλλων, τη στιγμή που το ελληνικό μαχητικό ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση πίσω του.
Ο Έλληνας χειριστής ευτυχώς αντέδρασε ψύχραιμα, αλλά η ενέργεια του Τούρκου θα μπορούσε να ΄χε προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό των τελευταίων ημερών που δείχνει ότι οι Τούρκοι “κάτι επιδιώκουν”.
Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία αντιμετωπίζει με πιο σκληρό τρόπο τις μαζικές παραβιάσεις των Τούρκων, αλλά όπως φαίνεται αυτό έχει προκαλέσει αντίστοιχα , επιθετική αντίδραση. Η πρόκληση ενός ατυχήματος αποτελεί μάλλον επιδίωξη των Τούρκων που θέλουν όπως όλα δείχνουν κλιμάκωση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.