Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ...!!ΜΕ συμπτώματα ΙΩΣΗΣ και με πυρετό πάνω από 38 εισήχθη στο Νοσοκομείο...!!''ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ η αιτία ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ Η 17ΧΡΟΝΗ Ευαγγελία Καπάκου....!![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]


ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ...!!ΜΕ συμπτώματα ΙΩΣΗΣ και με πυρετό πάνω από 38 εισήχθη στο Νοσοκομείο...!!''ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ  η αιτία ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ Η  17ΧΡΟΝΗ Ευαγγελία Καπάκου....!![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]








Με συμπτώματα ίωσης και με πυρετό πάνω από 38, εισήχθη στο Νοσοκομείο Τρικάλων η άτυχη 17χρονη Ευαγγελίας Καπάκου.



Από την παθολογική κλινική μεταφέρθηκε άμεσα στην Μονάδα Εμφραγμάτων (ΜΟΝΕΜ) του Νοσοκομείου και όχι στην Εντατική – ΜΕΘ όπως αρχικά είχαμε αναφέρει.



Εκεί έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να καταπολεμηθεί με κάθε τρόπο η  Κεραυνοβόλος Μυοκαρδίτιδα που υπέστη η κοπέλα, αλλά δυστυχώς κατέληξε, βυθίζοντας την οικογένειά της πρωτίστως σε θλίψη και ανείπωτο πόνο, αλλά και όλη την κοινωνία των Τρικάλων.



Η άτυχη Ευαγγελία αφήνει πίσω της έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Γιώργο, καθώς και τους γονείς της  Στέργιο Καπάκο και Αθανασία Αρδανιώτη.



Γι’ αυτή την οικογένεια δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς…
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.