Ticker

10/recent/ticker-posts

ΝΕΑΡΗ ΠΗΡΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ 37 ΚΙΛΩΝ από τον τρίτο πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...!!Ελαβε μια ειδοποίηση ΚΑΙ πως το δώρο της θα έφτανε νύχτα....!!Η....ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΡΟΙΣΟΥ....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑΡΗ ΠΗΡΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ 37 ΚΙΛΩΝ από τον τρίτο πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...!!Ελαβε μια ειδοποίηση ΚΑΙ πως το δώρο της θα έφτανε νύχτα....!!Η....ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΡΟΙΣΟΥ....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ







Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν μαθαίνατε πως ο Secret Santa σας είναι ο Μπιλ Γκέιτς;
Μία γυναίκα από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ είχε αυτή την τύχη και όπως ήταν αναμενόμενο μόλις το έμαθε έπεσε από τα σύννεφα.
Ο λόγος για την Σέλμπι η οποία αποφάσισε να πάρει μέρος στην ανταλλαγή δώρων που κάνει κάθε Χριστούγεννα το Reddit.
Η ίδια γνώριζε πως ο Μπιλ Γκέιτς έπαιρνε μέρος στην ανταλλαγή δώρων από το 2013, αλλά ούτε που της είχε περάσει από το μυαλό πως θα ήταν εκείνος ο Secret Santa της.
Ωστόσο η αλήθεια είναι πως περιμέναμε κάτι καλύτερο ως δώρο από τον τρίτο πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου.
Τι δώρα πήρε ο Μπιλ Γκέιτς στην Σέλμπι
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Σέλμπι στο RedditGifts.com,ο Μπιλ Γκέιτς της πήρε μεταξύ άλλων ένα πρωτότυπο χειρόγραφο του «The Great Gatsby» υπογεγραμμένο από τον ίδιο, βιβλία, παιχνίδια για τη γάτα της και αναμνηστικά αντικείμενα από τον Χάρι Πότερ και τους Twin Peaks.
Μάλιστα, τα δώρα έφτασαν σε ένα κουτί με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.
«Είχε αναφερθεί πως ο Μπιλ Γκέιτς παίρνει μέρος εδώ και χρόνια, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα ήταν ο δικός μου Secret Santa. Ήταν πραγματικά εκπληκτικό», είπε η Σέλμπι, ενώ εκπρόσωπος του Reddit επιβεβαίωσε πως τα δώρα ήταν από τον Μπιλ Γκέιτς.
Η Σέλμπι είπε πως στις 17 Δεκεμβρίου έλαβε μια ειδοποίηση πως το δώρο της θα έφτανε νύχτα. «Πήρα την ειδοποίηση πως ερχόταν από την Ουάσιγκτον και είπα στον άντρα μου, «ίσως είναι από τον Μπιλ Γκέιτς!», λέει η ίδια. «Όταν κοίταξα το επόμενο πρωί και είδα πως ήταν 37 κιλά, σκέφτηκα «ίσως όντως είναι από τον Μπιλ Γκέιτς»», προσθέτει.
Το σοκ των υπαλλήλων μόλις κατάλαβαν πως το δώρο ήταν του Μπιλ Γκέιτς
Μάλιστα όταν η τυχερή πήγε να παραλάβει το δέμα, βρήκε τους υπαλλήλους ενθουσιασμένους να φωνάζουν «είσαι το πακέτο του Μπιλ Γκέιτς!».
Το δώρο του Μπιλ Γκέιτς που την συγκίνησε
Το δώρο του Μπιλ Γκέιτς ήρθε μετά από μια δύσκολη χρονιά για την Σέλμπι, καθώς έχασε τη μητέρα της δέκα ημέρες πριν τον γάμο της τον περασμένο Απρίλιο.
«Φέτος υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα», σημείωσε η ίδια, αποκαλύπτοντας πως το πιο προσωπικό δώρο του Μπιλ Γκέιτς ήταν μια δωρεά στην American Heart Association, στη μνήμη της μητέρας της.
Η οικογένειά της είχε ζητήσει να γίνουν δωρεές εκεί μετά την κηδεία της μητέρας της. «Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Το είχα αναφέρει στο ερωτηματολόγιο του Reddit πως είχε πεθάνει η μητέρα μου, αλλά δεν είχα αναφέρει καθόλου την AHA», λέει.
Μπιλ Γκεϊτς
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.