Ticker

10/recent/ticker-posts

ΆΓΙΟΝ ΟΡΟΣ:«Βουτιά» θανάτου ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ 28ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ....!!ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ Σκήτη του Τίμιου Προδρόμου που ανήκει στο Μοναστήρι της Μεγίστης Λαύρας....!![ΦΩΤΟ]


ΆΓΙΟΝ ΟΡΟΣ:«Βουτιά» θανάτου ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ  28ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ....!!ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ Σκήτη του Τίμιου Προδρόμου που ανήκει στο Μοναστήρι της Μεγίστης Λαύρας....!![ΦΩΤΟ]







Τραγικό τέλος για έναν προσκυνητή στο Άγιο Όρος.
Τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του εικοσιοκτάχρονος αλλοδαπός, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον περίβολο του Σπηλαίου του Αγίου Αθανασίου, στο Άγιον Όρος, ερευνούν οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.
Τη σορό του άνδρα ρουμανικής καταγωγής εντόπισε χθες το μεσημέρι μοναχός της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας.
Το σημείο όπου έπεσε ο άτυχος 28χρονος.

athoszone.wordpress.com/
Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει ότι πιθανότατα προηγήθηκε πτώση από ύψος τουλάχιστον τριάντα μέτρων, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σύμφωνα με το athoszone.wordpress.com, ο άτυχος άνδρας έπεσε από το γκρεμό κρατώντας στην αγκαλιά του σφιχτά μία εικόνα της Παναγίας.
Παρότι δεν διαπιστώθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ «φως» στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Ο εικοσιοκτάχρονος βρισκόταν ως επισκέπτης στο Άγιον Όρος και διέμενε από τις 4 Δεκεμβρίου στη Ρουμανική Σκήτη του Τίμιου Προδρόμου που ανήκει στο Μοναστήρι της Μεγίστης Λαύρας. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Αγίου Όρους στις Καρυές.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.