Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΟΗ δύο νεαρά ΑΔΕΡΦΙΑ ηλικίας 25 και 29 ετών σε φοβερό τροχαίο ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΟΗ δύο νεαρά ΑΔΕΡΦΙΑ ηλικίας 25 και 29 ετών σε φοβερό τροχαίο ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ









Το αυτοκίνητο με τα δύο αδέρφια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό. Ο απολογισμος ήταν τραγικός… Το τροχαίο δυστύχημα που έχει σκορπίσει θλίψη στην Ξάνθη, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (04-12-2019) στην πόλη. Ο απολογισμός ήταν τραγικός. Και οι δύο επιβαίνοντες στο μοιραίο αυτοκίνητο, νεκροί.
Πρόκειται για δύο αδέρφια, ηλικίας 25 και 29 ετών, που άφησαν την τελευταία τους πνοή, μετά το τροχαίο δυστύχημα. Επί τόπου σκοτώθηκε ο 25χρονος.
Ο 29χρονος αδερφός του, διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.
Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.  
Πηγή:xanthinews.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.