Ticker

10/recent/ticker-posts

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ....!!Μπήκαν ΤΑ χρήματα στα ΑΤΜ...!!ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ....!!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ....!!Μπήκαν ΤΑ χρήματα στα ΑΤΜ...!!ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ....!!







Νωρίτερα από τις προβλεπόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι πληρωμές για τις συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου. Αιτία για την πρόωρη πληρωμή τους, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Το διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) αποφάσισε να καταβληθούν νωρίτερα οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2020.
Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε λόγω της ανάγκης για οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων του εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Άρχισαν οι πληρωμές για τις συντάξεις του Ιανουαρίου καθώς από χθες μπήκαν χρήματα στα ΑΤΜ για τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, και ΕΤΑΑ (μη μισθωτών).
Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων:
    Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019
    Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019
    Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019
    Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων σήμερα, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
    Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις σήμερα, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
    Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019
    Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019
    Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.