Ticker

10/recent/ticker-posts

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ....ΕΚΤΑΚΤΟ...!!ΩΡΑ 19.37...!!Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ....!!

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ....ΕΚΤΑΚΤΟ...!!ΩΡΑ 19.37...!!Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ....!!







Άμεση ήταν η αντίδραση της Μόσχας στην πρόθεση του Ερντογάν να στείλει στρατό στη Λιβύη, με τον εκπρόσωπο του Πούτιν να λέει ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι».
Συγκεκριμένα, μόλις λίγη ώρα μετά την ομιλία Ερντογάν σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος AKP, κατά την οποία ανακοίνωσε πως μόλις ανοίξει η τουρκική Βουλή, θα εξετάσει την αποστολή στρατού, μετά την σχετική πρόσκληση της κυβέρνησης της Τρίπολης, ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως η Ρωσία καταδικάζει την οποιαδήποτε παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Λιβύης.
Η Μόσχα αναζητά μία ταχεία επίλυση της κρίσης κι έναν τερματισμό της αιματοχυσίας στη Λιβύη, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Πούτιν, σημειώνοντας πως στην αφρικανική χώρα δρουν μισθοφόροι, ως αποτέλεσμα των καταστροφικών πράξων ορισμένων χωρών.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Μόσχα παίρνει θέση για το ενδεχόμενο τουρκικής στρατιωτικής παρέμβασης στη Λιβύη.

Πρόσφατα πηγή του υπουργείου Εξωτερικών διέρρεε πως προκαλεί μεγάλη ανησυχία μια ενδεχόμενη αποστολή στρατευμάτων από την Τουρκία στην Λιβύη, σημείωνε δε ότι η συμφωνία ασφαλείας που συνήφθη μεταξύ των δύο χωρών εγείρει πολλά ερωτήματα.

Ο ίδιο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφερόμενος στην κατάσταση στην Λιβύη κατά την διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου, δήλωσε ότι ο τερματισμός των εχθροπραξιών και η επίτευξη μιας συμφωνίας μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών για την ανάληψη αρμοδιοτήτων στη διακυβέρνηση της Λιβύης θα ήταν η καλύτερη λύση για την διένεξη σ’ αυτή την χώρα.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.