Ticker

10/recent/ticker-posts

ΩΡΑ19,10...!!ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ....ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ....ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ.....!!Θα καμφθεί ο τράχηλος και τα γόνατα μας σύντομα...αλλά αδιαφορούμε...!!«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»...ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε...!!

ΩΡΑ19,10...!!ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ....ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ....ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ.....!!Θα καμφθεί ο τράχηλος και τα γόνατα μας σύντομα...αλλά αδιαφορούμε...!!«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»...ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε...!!







Η Πατρίδα μας ,αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πολύ άσχημη πολιτική κατάσταση .
Είμαστε στριμωγμένοι στα σχοινιά ,δεχόμαστε χτυπήματα και απειλούμε τον αντίπαλο ,ότι θα τον χτυπήσουμε..
Ο σουλτάνος θεωρεί πλέον τετελεσμένη την αρπαγή «κομμάτι» μας ,αφού μας θεωρεί αδύνατους
Οι «λάθρο» κάνουν ότι θέλουν σταδιακά…
Η Ελληνική κοινωνία «κοιμάται » και χαίρεται ,αναμένοντας τα «επιδόματα » …
Μας έχουν γυρίσει την πλάτη όλοι και καλά μας κάνουν .Δεν προσέχουμε ποιους διαλέγουμε ..
Χωρίς «φωτισμένη » και διορατική πολιτική από άθεους μασόνους «κολλεγιοπαιδες » ,γίναμε σαν αυτούς ..
Η αλαζονική ,αδιάφορη στάση ενός λαού ,που έχασε την Θεία Χάρη ,την δύναμη της Θείας Πρόνοιας και την φώτιση της ..Αποστράφηκε από την καρδιά του τον Χριστό και την Θεοτόκο και τους αντάλλαξε με το ΕΥΡΩ
Συνέπεια αφού απομακρυνθήκαμε από τον Χριστό ,μας κυνηγά και αυτός και η Παναγιά για «Μετάνοια» και «εξομολόγηση » αλλά αδιαφορούμε ..
Μπορεί να πηγαίνουμε έστω και δύο με τρεις φορές στην Εκκλησία τον χρόνο ….αλλά με ΠΑΓΩΜΈΝΗ Ευρωπαϊκή ΚΑΡΔΙΑ σαν επίτιμοι ,quest star και αλαζονεία Πλέον ..λέω ψέμματα μήπως ?
Θα καμφθεί ο τράχηλος και τα γόνατα μας σύντομα αδελφοί μου..
Μας μιλά ο Χριστός και η Θεοτόκος ..ο γείτονας ,ο φίλος ,ο περαστικό ,ο ζητιάνος ,ο συγγενής που μας λένε για Χριστό ,ποιος νομίζετε ότι είναι από πίσω ,ποιος τους εμπνέει …
Εδώ που έφτασαν τα πράγματα ο Χριστός κάνει πλέον κουμάντο , θα βάλει ο ΘΕΟΣ το χέρι του ,για να οδηγηθούμε στην Μετάνοια ,για να μας σώσει ,από την εξαφάνιση και την Ισλαμοποίηση …
Εδώ που φτάσαμε είναι θέμα ζωής ή θανάτου της χώρας μας ,σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές η επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια .
Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας στην Μόσχα και οι επαφές με τον Πρόεδρο της Ρωσίας ,όπως «ξέφυγε » από τον υπουργό εξωτερικών…είμαι η μόνη πόρτα που έμεινε ..
θα έχουν σαν αποτέλεσμα να αποσπάσει την επιβεβαίωση για την στήριξη της Ορθόδοξης Ρωσίας ,στην απόφαση να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια .
Και τότε ,αφού ενεργοποιήσουμε το δικαίωμα μας να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ν.μ με την κάλυψη της Ρωσίας και μόνο ..
Αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα «εφιάλτες» και σύμμαχοι ……….. η Τουρκία θα το μάθει τρεις μέρες νωρίτερα
Η Τουρκία θα ενεργοποιήσει το casus belli και θα κινηθεί επιθετικά εναντίον μας ..
Η Ορθόδοξη Ρωσία θα τηρήσει την συμφωνία και θα κατέβει από τα στενά ..
Μην φοβηθείτε ,είναι το σχέδιο του ΘΕΟΥ ,γεμίστε τις Εκκλησίες με προσευχές ,που τότε θα τις γεμίσουμε …και όλα θα γίνουν σύμφωνα με τα λεγόμενα των Αγίων της Ορθοδοξίας
» Δόξα τη δυνάμει σου Κύριε «
Όπως και να έχει ,αν αυτό το σενάριο βγει πραγματικό ,.
Έλληνα Ορθόδοξε Χριστιανέ η επιστροφή στην πίστη ,στην Εκκλησία και την προσευχή είναι η μόνη σωτηρία , ο μόνος δρόμος και αυτόν θα πάρουμε ,όταν έρθει η ώρα ..
Καλή Φώτιση σε όλους μας.
«Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”
» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε « Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.