Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12/2019...!!

ΚΛΕΙΝΟΥΝ  ΟΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12/2019...!!







Κλιμακώνει τον αγώνα για την ανάκληση των απολύσεων στην Τράπεζα Πειραιώς η ΟΤΟΕ και με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας, προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Παντραπεζική Απεργία για την Τετάρτη 11/12/2019.
Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Αθήνα στις 13.00 στην οδό Σταδίου, έξω από το Υπουργείο Εργασίας, όπου θα γίνει η δεύτερη Τριμερής Συνάντηση Συμφιλίωσης με τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς.
«Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει σε επιχειρηματικές «ζαριές» και business plans με τη δουλειά, την οικογένεια και τις ζωές μας! Είναι, λοιπόν, δυνατό να ανεχθούμε απολύσεις σήμερα, που η Οικονομία ανακάμπτει και οι Τράπεζες διαβεβαιώνουν για την ισχυροποίηση και την επιστροφή τους στην κερδοφορία;
Είναι δυνατό να επιτρέψουμε, εμείς οι εργαζόμενοι, αλλά και η Κυβέρνηση, τα Κόμματα και οι πολίτες της χώρας μας στις Τράπεζες να αποφασίζουν ανεξέλεγκτα σε βάρος μας, σε βάρος της κοινωνίας που τις στήριξε από το υστέρημά της όλα τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια;» τονίζει η ΟΤΟΕ.
«Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτά τα δεδομένα, οι απολύσεις στην Τράπεζα Πειραιώς αφορούν όλους» υπογραμμίζει η ΟΤΟΕ στέλνοντας μήνυμα σε όλες τις τράπεζες που σχεδιάζουν να μιμηθούν την Τράπεζα Πειραιώς.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.