Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΣ...ΚΑΙ...ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ...ο Β.ΠΟΥΤΙΝ έχει τυλιγμένο σε μια κόλλα χαρτί τον Ερντογάν...!!Κυκλοφορεί μια παράξενη είδηση αλλά καθόλου παράδοξη όταν έχεις να κάνεις με λυκοφιλίες…!!Πίσω από τους S-400 ΓΙΑΤΙ...κρύβονται....μαχαιρώματα…!!


ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΣ...ΚΑΙ...ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ...ο Β.ΠΟΥΤΙΝ έχει τυλιγμένο σε μια κόλλα χαρτί τον Ερντογάν...!!Κυκλοφορεί μια παράξενη είδηση αλλά καθόλου παράδοξη όταν έχεις να κάνεις με λυκοφιλίες…!!Πίσω από τους S-400 ΓΙΑΤΙ...κρύβονται....μαχαιρώματα…!!








«Ο Πούτιν διαθέτει πολλά αρχεία που θα μπορούσαν να «δέσουν» τον Ερντογάν, αν το επιθυμούσε, από περιπτώσεις διαφθοράς μέχρι το ποιο είναι το αληθινό πρόσωπο της 15ης Ιουλίου»…
Την ώρα που δημοσιοποιήθηκε νέα συνάντηση του Πούτιν στην Τουρκία με τον Ερντογάν τον Ιανουάριο.
Την ώρα που οι τούρκοι μετρούν κέρδη και απώλειες από την συνάντηση του Ερντογάν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Κυκλοφορεί μια παράξενη είδηση αλλά καθόλου παράδοξη όταν έχεις να κάνεις με λυκοφιλίες…
Εκβιάζεται ο Ερντογάν από τους Ρώσους για αυτό στρέφεται πάλι στους δυτικούς συμμάχους του ;
Οι παρακάτω πληροφορίες  μας εξηγούν εν μέρει κάποια πράγματα…. 
«O πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι πιο προσεκτικός, όταν μιλά, συνδιαλέγεται, διαπραγματεύεται ή αντιπαρατίθεται με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, από ότι με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ και αυτό έχει δικαιολόγηση, σύμφωνα με ανώτερο συνεργάτη του Brookings.
Ενώ ο Τραμπ θα μπορούσε αν ήθελε, να πιέσει χρησιμοποιώντας ως όπλο τις κυρώσεις, ο Ερντογάν βρίσκεται σε πιο δεινή θέση απέναντι στον Πούτιν, δήλωσε ο Ομέρ Τασπινάρ, την Πέμπτη.
«Σύμφωνα με όσα ακούω, ο Πούτιν διαθέτει πολλά αρχεία που θα μπορούσαν να «δέσουν» τον Ερντογάν, αν το επιθυμούσε, από περιπτώσεις διαφθοράς, μέχρι το ποι είναι το αληθινό πρόσωπο της 15ης Ιουλίου», είπε, αναφερόμενος στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία το 2016.
Ο Τασπινάρ δήλωσε ότι η Ρωσία είναι σε θέση να παίξει βρώμικα.
"Για παράδειγμα, αν η Ρωσία κάνει μια κίνηση σχετικά με την Ιντλίμπ, χιλιάδες Σύριοι μετανάστες θα μπορούσαν να σπεύσουν στα σύνορα της Τουρκίας".
Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ιντλίμπ, η οποία έχει την τελευταία ισχυρή ανταρτική παρουσία στη Συρία και φιλοξενεί πάνω από ένα εκατομμύριο εκτοπισμένους Σύρους και υποστηριζόμενους από την Τουρκία αντάρτες.
Υπάρχουν Αμερικανοί γερουσιαστές που φοβούνται ότι οι κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας θα μπορούσαν να επιταχύνουν τη στροφή του μέλους του ΝΑΤΟ προς τη Ρωσία, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι αυτό συνέβη ήδη, επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν υπερβολικά μαλακές, δήλωσε ο Τασπινάρ.
Το μόνο που υπάρχει μεταξύ της Τουρκίας και των κυρώσεων των Γερουσιαστών των ΗΠΑ είναι ο Πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος θέλει από τον Ερντογάν να αναβάλει την ενεργοποίηση των ρωσικών πυραυλικών συστημάτων S-400 που αγόρασε η Τουρκία, ώστε να υπάρξει η ευκαιρία να σταματήσουν οι κυρώσεις, πρόσθεσε.
Η Τουρκία απομακρύνθηκε από το αμερικανικό πρόγραμμα μαχητικών F-35 και η Γερουσία των ΗΠΑ ετοιμάζεται να επιβάλει κυρώσεις για την παραβίαση του νόμου CAATSA, λόγω της αγοράς, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν ότι τα ρωσικά συστήματα να αποτελούν κίνδυνο ασφαλείας.» Πέτρος Κράνιας
https://www.capital.gr/diethni/3394012/tourkos-analutis-apokaluptei-o-poutin-xerei-tin-alitheia-gia-to-praxikopima-stin-tourkia?fbclid=IwAR2_NezUEltwX7BI4wcBvwKS3OV-vbU-CrOg8dq-sgnIekMXF7uyv6HEJio
Τελικά η συμμαχία Τουρκίας – Ρωσίας μπορεί να δοκιμαστεί από απλά ασήμαντα συμβάντα που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες ανατροπές...
Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού…
Πίσω από τις όμορφες εικόνες με τα αγκαλιάσματα και τους S-400 κρύβονται μαχαιρώματα…
Με το ζόρι θα κατεβούν οι Ρώσοι από την Μαύρη θάλασσα και λόγω έκτακτων καταστάσεων που θα συμβαίνουν  στην τουρκία.
Όμως πριν από αυτά θα δοκιμαστούμε εμείς από την θρασύτητα της τουρκίας.
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος  Βαρδάκας


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.